Ingen lesedato
Favoritt!
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder over 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken, alt fra sauser, pizza, kjøtt- og fiskeretter, til fjærkre, oster og desserter. I tillegg har boken et utvalg menyer som inneholder oppskrifter fra kjente kokker innenfor italiensk kokekunst. Har register.
Omtale fra forlaget
Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok, som har vært Italias mestselgende kokebok i over 50 år, for første gang på norsk. Boken inneholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du alt fra oppskrifter på pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til forklaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle oppskriftene, får du et knippe speisalskrevne menyer fra kjente kokker verden over. Sølvskjeen er en uunnværlig grunnkokebok for alle som er glad i god mat og det italienske kjøkken.
Forlag Hr. Ferdinand
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788281660298
EAN 9788281660298
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 1262
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!