The silver spoon

Phaidon Press 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.43 (14 terningkast.)

61 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

The Silver Spoon was the first English edition of the bestselling Italian cookbook of the last fifty years, Il cucchiaio d'argento. With over 2,000 recipes, its simple style and authenticity has made it the definitive, bestselling book on Italian cooking, for both gourmets and beginners. Following its phenomenal success, this new updated and revised edition is illustrated with newly commissioned photography and includes new menus by celebrated Italian chefs.

Bokdetaljer

Forlag Phaidon Press

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9780714862453

EAN 9780714862453

Serie Phaidon international cookbook collection

Omtalt sted Italia

Språk Engelsk

Sider 1505

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 8 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

61 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Flaggermusenes by - mine første sju år (og noen til)" av Dario Fo
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "En sommer med Montaigne" av Antoine Compagnon
  • "Lykke i Piemonte - en mat- og vinreise" av Klaus Hagerup
Alle bokanbefalinger for dette verket