Norsk husmannskost

av (forfatter) og Guri Dahl (illustratør).

Press 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.60 (5 terningkast.)

38 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Tom Victor Gausdal er en av Norges mest feirede kokker. Han er fersk sølvvinner fra Global Chef i Dubai 2008, og tok også sølv i Bocuse d'Or i Frankrike, verdensmesterskapet i kokekunst (2005). I 2006 ble Husmannskost kåret til Best Cookbook in the World under Gourmand World Cookbook Awards, som gikk av stabelen i Kuala Lumpur (Malaysia). Aldri tidligere har norsk tradisjonsmat fått en bredere internasjonal eksponering, og det er da heller ingen grunn til å stå med husmannslua i handa når det inviteres på raspeball, lapskaus, ertesuppe eller risgrøt. Eller pølse med kålstuing, fiskesuppe, kjøttkaker eller seibiff med løk. For å nevne noe av bokens rikholdige innhold

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788275473408

EAN 9788275473408

Språk Bokmål

Sider 208

Utgave 3

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Noma - tid og sted i nordisk kokekunst" av René Redzepi
  • "Mer" av Tom Victor Gausdal
  • "Kokeboka" av Wenche Andersen
  • "Stiansens kulinariske koffert" av Bent Stiansen
  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Helt chef! - bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives" av Rune Pal
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Italia" av Dag Tjersland
  • "Basic - ganske enkelt god mat" av Sabine Sälzer
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
Alle bokanbefalinger for dette verket