Ingrids matminner

av (forfatter).

Gyldendal 2007 Innbundet

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I denne boka minnes Ingrid Espelid Hovig tida i Opplysningskontoret for fisk og i Fjernsynskjøkkenet. Hun forteller historier og anekdoter både fra barndom og arbeidsliv. Boka inneholder oppskrifter på fiske- og kjøttretter, desserter, grøt, bakst og syltetøy.

Omtale fra forlaget

En lekker og brukervennlig kokebok En biografisk kokebok fra vår alles kjære Ingrid Espelid Hovig. I denne nye kokeboken tar hun oss med på en kulinarisk reise gjennom barndom, oppvekst og tiden i NRK. Vi får møte kjente gjester fra programmene hennes og kan prøve yndlingsoppskriftene deres på vårt eget kjøkken. Her får vi også innblikk i hvordan det var å vokse opp i et hjem der hjemmelaget mat var et meget viktig element både til hverdag og fest.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788205374058

EAN 9788205374058

Språk Bokmål

Sider 223

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Husmannskost fra verdens nest beste kokk" av Tom Victor Gausdal
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Cappelens kokebok" av Aase Strømstad
  • "Norges nasjonalretter - en matglad reise i vårt eget land" av Arne Brimi
  • "Hvordan koke vann - alt du bør kunne om mat, men ikke våget spørre om" av Andreas Viestad
  • "Historien om Europa 4 - 1900-1945" av Karsten Alnæs
  • "Hundre og én dag - en reportasjereise" av Åsne Seierstad
  • "Historien om Norge - Bd. 3" av Karsten Alnæs
  • "Forfengelighetens fyrverkeri" av Tom Wolfe
  • "Historien om Norge - Bd. 4" av Karsten Alnæs
Alle bokanbefalinger for dette verket