Omtale fra forlaget
Endelig er Cappelens kokebok på markedet igjen.Ny redigert utgave - redigert av Aase Strømstad.
Boka er egnet for små og store husholdninger og inneholder alt du trenger å vite om tilberedning av mat for enhver smak og anledning. Første utgave kom i 1968 og har siden da solgt i nærmere 100 000 eksemplarer.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1991
Format Innbundet
ISBN13 9788202126711
EAN 9788202126711
Språk Bokmål
Sider 697
Utgave 3
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.
Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!