Cappelens kokebok

av (redaktør).

Cappelen 1983 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.12 (8 terningkast.)

64 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 1983

Format Innbundet

ISBN13 9788202039790

EAN 9788202039790

Språk Bokmål

Sider 638

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 5 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

64 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.

Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Kokebok - metodisk opplæring i norsk matlaging" av Anna Kirste
  • "Matlære - kokebok for folke- og framhaldsskolen" av Inga Høst
  • "Aschehougs store kokebok" av Aase Strømstad
  • "Gamle folkelige værvarsler - 1900 værtegn fra hele landet" av Ørnulf Hodne
  • "Vårt norske kjøkken" av Kjell E. Innli
  • "Familiens store kokebok - tradisjonelle og nye oppskrifter for det norske kjøkken" av Fride Bergem
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Norges bunader og samiske folkedrakter" av Heidi Fossnes
  • "Sopp - 414 arter i farger" av Edmund Garnweidner
  • "Greske øyer" av Marc Dubin
  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Vredens barn" av Sara Lidman
Alle bokanbefalinger for dette verket