Fast food

gourmetmat fra hele verden på rekordtid

av (forfatter), Mark Sargeant (medforfatter), Emily Quah (medforfatter), Jill Mead (illustratør) og Irene Inman Tjørve (oversetter).

Versal 2008 Innbundet

16 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren kombinerer i denne boka gourmetmatens kvaliteter med det enkle og raske. Han byr på kjapp hverdags- og festmat fra hele verden.

Omtale fra forlaget

Gourmetmat fra hele verden på rekordtid 3-stjerners kokken og TV-kjendisen er lidenskapelig opptatt av mat, og kombinerer her gourmetmatens kvaliteter med det enkle og raske på en uovertruffen måte. I denne boken viser Gordon Ramsay deg hvordan fast food kan bety rask, ekte, smakfull og sunn mat som er kjapp og enkel å lage. Boken inneholder over 100 fristende oppskrifter, og er delt inn i korte og oversiktlige seksjoner. Boken viser deg også hvordan du kan lage festmenyer fra hele verden på rekordtid, og presenterer både thai, indisk og meksikansk mat.Gordon Ramsay er kjent som den røffe og litt bøllete kokken fra TV-serier som blant annet Hell.s kitchen og The F Word. Han har utgitt en rekke kokebøker.

Bokdetaljer

Forlag Versal

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788281880351

EAN 9788281880351

Språk Bokmål

Sider 255

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Gjør det enkelt" av Gordon Ramsay
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Nigellas fristelser" av Nigella Lawson
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Glade dager med den nakne kokken" av Jamie Oliver
  • "Kokebok for alle - fra boller til burritos" av Anne Gaarder Amland
  • "Sangen om Odyssevs - (Odysseen)" av Homer
  • "Frankenstein, eller Den moderne Promethevs" av Mary Wollstonecraft Shelley
  • "Haikerens guide til Galaksen" av Douglas Adams
  • "Bildet av Dorian Gray" av Oscar Wilde
  • "Charlotte Isabel Hansen - roman" av Tore Renberg
Alle bokanbefalinger for dette verket