Husmannskost fra verdens nest beste kokk

av (forfatter) og Guri Dahl (illustratør).

Press 2006 Spiral

Gjennomsnittlig terningkast: 5.60 (5 terningkast.)

38 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

I boken henvender forfatteren seg til de som har et forhold til det tradisjonelle norske kjøkken, og gir leseren tips til hvordan man kan være kreativ med hverdagskosten. Her er det både velkjente og kanskje noen glemte tradisjonelle retter, presentert med enkel framgangsmåte og råvarer tilgjengelig for alle. Fikk prisen Verdens beste kokebok 2005. Med register.

Omtale fra forlaget

I boken henvender forfatteren seg til de som har et forhold til det tradisjonelle norske kjøkken, og gir leseren tips til hvordan man kan være kreativ med hverdagskosten. Her er det både velkjente og kanskje noen glemte tradisjonelle retter, presentert med enkel framgangsmåte og råvarer tilgjengelig for alle. Fikk prisen Verdens beste kokebok 2005. Med register.

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2006

Format Spiral

ISBN13 9788275472500

EAN 9788275472500

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 208

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

38 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Noma - tid og sted i nordisk kokekunst" av René Redzepi
  • "Mer" av Tom Victor Gausdal
  • "Kokeboka" av Wenche Andersen
  • "Stiansens kulinariske koffert" av Bent Stiansen
  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Helt chef! - bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives" av Rune Pal
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Italia" av Dag Tjersland
  • "Basic - ganske enkelt god mat" av Sabine Sälzer
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
Alle bokanbefalinger for dette verket