Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 2 av 2 bokomtaler

Denne var spennende, og faktisk litt vanskelig å legge fra seg. På tross av dette irriterte jeg meg stadig over enkelte elementer. Han gjentar titler, etternavn osv hele tiden. Deler av denne boken, som blir omtalt med ord som "Meget god research" har jeg kommet fram til at egentlig ikke stemmer. Nå gjelder dette kanskje ikke så veldig mange viktige elementer, men småting som "... alltid fem patroner i kammeret..." gjør at jeg sitter igjen men en litt flau smak i munnen (for ordens skyld; en rifle har plass til bare én patron i kammeret, som er der den avfyres. de resterende patronene må pent vente i magasinet til forrige skudd er avfyrt og det lades på nytt). Denne får en treer, fordi jeg vet at GN kan bedre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ganske platt og forutsigbar humor, ispedd noen fantastiske språklige bilder som står på egenhånd. Som helhet følte jeg ikke at det var noen historie som utfordret eller engasjerte meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Turid KjendlieToneAud- HelenEspen GarmanHelleSigrid NygaardAnita NessTove Obrestad WøienVera_VakkerRufsetufsaAnne Helene MoeCathrine PedersenrubbelDolly DuckIdaVibeke LundetræIngeborgIngrid HilmerTine Victoria Halvorsen TronierMarit MogstadAlice NordliLisbeth Kingsrud KvistenHelena EToveJohn LarsenKine Yun Hoch-NielsengretemorTanteMamieLogikaAnne-Stine Ruud HusevågMerethe SolstadBeathe SolbergSolveigTone Maria JonassenAnn EkerhovdReadninggirl20Sigrid Blytt TøsdalReidun Anette AugustinKarin Bergsiljehusmor