Nødhjelp

av (forfatter).

Aschehoug 2015 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.75 (16 terningkast.)

37 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Geir Tangens eksemplar av Nødhjelp

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Leste bøker

Lesedato

2015

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Se min omtale

Omtale fra forlaget

Når en hemmelig agent fra MI6 blir funnet i Akerselva med avkappet hode, betyr det ikke bare at et drap må etterforskes. Det makabre funnet leder til at en gigantskandale blir avdekket i det norske forsvaret.

Mia Mikkelsen ruller opp saken. Som journalist er hun på sporet av ulovlig våpensalg, men hun får lite informasjon av hensyn til «Rikets sikkerhet». Det løser seg når hun blir spesialrådgiver i Forsvarsdepartementet - hun får sjansen til å jobbe undercover.
Møt Tommy, den traumatiserte eks-kommandosoldaten, den slu statssekretæren Georg Hesse og Mias stedatter Søs, som har havnet på kjøret etter en stygg voldtekt.

"Nødhjelp" er en ny Sidsel Dalen-thriller om storpolitikk, pengemakt og personlige dramaer. Vi er i et Norge på randen av en krigsoperasjon for å sikre interessene til oljebransjen, med alt som hører med av offisiell propaganda, bedrag og politisk spill. "Nødhjelp" er en intens og drivende pageturner.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2015

Format Innbundet

ISBN13 9788203359491

EAN 9788203359491

Serie Mia Mikkelsen (3)

Genre Thrillere

Omtalt sted Oslo

Språk Bokmål

Sider 380

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 8 6 0 0 0

Bokomtaler

En meget spennende, tankevekkende og velskrevet thriller om olje, våpenhandel, korrupsjon, storpolitikk og ungdom på skråplanet. Noen vil ha storkrig, også noen innenfor det norske Forvarsdepartementet. Det er den første boka jeg leser av Sidsel Dalen, men ikke den siste. Les gjerne mer i bloggen min HER

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Nødhjelp (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sidsel Dalen "Nødhjelp"

Når en hemmelig agent fra MI6 blir funnet i Akerselva med avkappet hode, betyr det ikke bare at et drap må etterforskes. Det makabre funnet leder til at en gigantskandale blir avdekket i det norske forsvaret. Mia Mikkelsen ruller opp saken. Som journalist er hun på sporet av ulovlig våpensalg, men hun får lite informasjon av hensyn til «Rikets sikkerhet». Det løser seg når hun blir spesialrådgiver i Forsvarsdepartementet - hun får sjansen til å jobbe undercover. Møt Tommy, den traumatiserte eks- kommandosoldaten, den slu statssekretæren Georg Hesse og Mias stedatter Søs, som har havnet på kjøret etter en stygg voldtekt

Dette er den tredje boken med stjernereporter Mia Mikkelsen i hovedrollen. I denne boken har hun sluttet i Reporteren og begynt å jobbe undercover i Finansdepartementet. Boka følger to historier. En med storpolitikk, korrupsjon, krigføring og våpenhandel. Den andre historien handler om Mias stedatter som havner utpå med hasj og kriminelle venner i narkotikamiljøet i Oslo. Her er utro tjenere i staten og forsøk på å unngå storkrig. Det blir fort hektisk for Mia, både på jobb, og med stedatteren på hjemmebane.
Nok en gang har Sidsel levert en leseverdig thriller, der hun tar reelle ting som kunne ha skjedd i virkeligheten og skaper en bra thriller. Dette er en lettlest bok, selv om det er en del tråder for leseren å holde orden på. Boken passer for begge kjønn.
Jeg håper forfatteren kommer med flere bøker, for jeg har kost meg med alle hennes tre bøker der mye foregår i oljenæringen, selv om de alle er vidt forskjellige. «Nødhjelp» er mye roligere enn de to foregående, men jeg anbefaler den absolutt videre.
Terningkast 5-

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker lest i 2017.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker lest 2018


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Venteromsnoveller - noveller" av Tonje A. Lissandrin
  • "Vikingarven - spenningsroman" av Jan Ragnar Nymoen
  • "Den andalusiske vennen" av Alexander Söderberg
  • "Høyt henger de - thriller" av Eva Joly
  • "Solefall" av Knut A. Braa
  • "Fartsblind" av Carolina Neurath
  • "Lysten til det onde - kriminalroman" av Bjørnar Pedersen
  • "Mødrenes synder" av Frøydis Lilledalen
  • "Tilfellet Vincent Franke" av Christoffer Carlsson
  • "Et blått sjal av bly - roman" av Kjell Erling Bardal
  • "Som vi lekte" av Ninni Schulman
  • "21 dager - thriller" av Sidsel Dalen
Alle bokanbefalinger for dette verket