En bok som i begynnelsen fikk meg til å le mye. Når forfatteren lar meg komme nærmere inn på denne merkelige gamle grinebiteren og hans tidligere liv, kan jeg ikke annet enn å bli veldig glad i han - og alle menneskene som trenger seg på i livet hans. En bok man gjerne vil være i lenge!

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Hei igjen.. Jeg tok turen innom, sammen med hele familien. Akkurat det gjorde kanskje besøket litt begrenset, fikk ikke gått inn og sett på noen av avdelingene. Uansett var det morsomt å ha vært der! Enig -veldig spesiell og flott bygning! Takk for tipset :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, leste den første boken da jeg var 12-13 år og ble veldig fascinert! Leste den igjen ifjor, og den var fortsatt like bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva med "Få meg på, for faen" av Olaug Nilssen? Aktuell på kino om dagen også...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må prøve Se meg, Medusa! Den er vanvittig spennende!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde veldig store forventninger til denne boka, etter å ha hørt om boka fra mange venner og bekjente. What I Loved innfridde absolutt på mange måter. Men jeg ble nok litt slått ut over at det hele er så uendelig trist og dystert.. For min del kunne alle beskrivelsene av kunstinstallasjoner vært kuttet litt ned, men dette er sikkert godbiter for de av leserne som er svært kunstinteresserte ;)Likevel får den en femmer, og jeg vil gjerne lese flere av romanene hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne romanen er deilig lettlest men likevel med et godt språk, den er hylende morsom og forferdelig trist (gråt masse underveis), man kjenner seg igjen i periodene personene går gjennom, og det aller beste er kanskje at man blir så veldig glad i hovedpersonene, Emma og Dexter. Egentlig ble jeg mest glad i Emma, for Dexter er helt uspiselig til tider (men veldig morsom også). Anbefales på det varmeste:)

Tips: Les den før filmen kommer i november!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk lyst til å lese boka før jeg ser filmen "Sønner av Norge" :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste "Skammen" noen år etter jeg var ferdig på videregående, og jeg likte den utrolig godt. Hadde nesten glemt hva den handlet om, så det var fint å få et fyldig referat her :) Nå fikk jeg lyst til å lese den om igjen, og så fortsette med Renhetens pris. Bøkene legges til sommerferielesnings-bunken. Takk for inspirasjon! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg, Armal. Jeg leste den da jeg var 18-19, og har trukket denne boken frem som en av de beste bøkene jeg har lest i veldig mange år etterpå. Nå begynner det å bli veeeeeldig lenge siden, så bør kanskje lese den igjen - og gjøre en ny vurdering? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, det er en egen atmosfære der... Håper de klarer å ta med litt av den ned til Bjørvika ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tips - skal forsøke å ta turen innom! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når var du sist på biblioteket? Jeg var sist på biblioteket idag.

Lånte du noe eller benyttet du en tjeneste der? Jeg leverte ca 20 bøker på Læringssenteret ved HiO, etter å ha (nesten) avsluttet siste eksamen før sommeren.

Av de siste fem bøkene du leste hvor mange hadde du lånt på biblioteket? Alle fem, kun vært pensum/skolelesning på meg i det siste. Hadde nok vært annerledes om det var skjønnlitteratur, har en bunke bøker som ligger og venter på meg hjemme.

Hva mener du er hovedfunksjonen til et bibliotek? Biblioteket skal gjøre både litteratur og kunnskap tilgjengelig for alle.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For et flott initiativ! Beste bibliotek? Hmmmm... tenker så det knaker.. Jeg var innom Drammensbiblioteket på Papirbredden, det er kjempefint med nytt interiør, litt annerledes bokoppstilling og fine sofaer/stoler å slange seg i. Ellers liker jeg veldig godt Deichman på Hammersborg, og Deichman på Majorstua. Der har de fått en superfancy innleveringsmaskin - gå og prøv den! :) Snart drar jeg til Paris med familien, er det noen som har noen gode bibliotektips?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En av de bedre bøker jeg har lest de siste ti årene. Murakami skriver magisk, nært og vakkert. LES, LES, LES!!!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Søstern skryter fælt av denne boken. Min lille datter på 8 måneder er ganske flink til å sove, men våkner fryktelig tidlig hver morgen... Kanskje jeg kan få noen gode tips her?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har satt opp en deilig liste over bøker jeg GLEDER meg til å lese denne sommeren. Nå venter jeg en baby rundt midten av juni, men det kan vel hende jeg får tid til å lese innimellom slagene... Håper det! :)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant denne lille skatten på høgskolens bokloppis i forrige uke. Her finner jeg amerikanske forfatteres historier om bibliotekaren, om barn i biblioteket, kjærlighet i biblioteket, latter i biblioteket... og masse annet! Her er bidrag fra blant annet Edith Wharton, Henry Miller, Philip Roth, Amy Tan, Bernard Malamud og Stephen King. Vi får en kort presentasjon av forfatternes tidligere utgivelser, så her kan man også finne inspirasjon til mer lesing!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte Mengele Zoo utrolig godt, spesielt første halvdel! Kos deg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gisken Armand ga meg en fantastisk lytteopplevelse av denne boka for mange år siden. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandMarit HåverstadPernille GrimelandtonjekarinaVannflaskeTraltegretemorEllen E. MartolEvaToveTurid KjendlieritaolineAnneWangRandiARagnhildNorahKirsten LundTove Obrestad WøienHeidi HoltanJulie StensethKarin BergBjørg Marit TinholtLailaHarald KJakob SæthreTone Maria JonassenRufsetufsaSigrid Blytt TøsdalVibekeHelge Thime-IversenBeathe SolbergHanne Kvernmo RyeRandiDolly DuckAud Merete RambølStig TTone HReidun GranbergTanteMamieVidar Ringstrøm