Du får ulikt ut av bøkene ikke bare med alderen, men også hvilken tid på døgnet du leser, hvor du leser og i hvilket humør du er i. Jeg er ikke i tvil om at du vil få mye mer ut av boka om firefem år. Det er jo en voksenroman. Jeg leste boka da jeg var 17, og følte jeg fikk mye ut av den. Jeg likte den veldig godt, og synes den ikke var så alt for tung.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig med deg, Armal. Jeg leste den da jeg var 18-19, og har trukket denne boken frem som en av de beste bøkene jeg har lest i veldig mange år etterpå. Nå begynner det å bli veeeeeldig lenge siden, så bør kanskje lese den igjen - og gjøre en ny vurdering? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonPiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene Andresen