Jeg vet hva jeg leste om. Det jeg mente var at jeg syntes boka ble for komplisert, og jeg satt litt forvirret igjen etter å ha avsluttet den. Altså hva-faen-kommentaren. Jeg vet jeg er ung, men det har vel ingen betydning for forståelsen min? Og selv om jeg er ung, kan jeg vel være smart nok til å forstå hvordan det må ha vært for den kvinnen? Selv om jeg ikke helt skjønner hva du mener med "hvor" jeg var. Jeg kommer helt sikkert til å lese den igjen før den tid, og skal ta den opp til vurdering igjen da. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du får ulikt ut av bøkene ikke bare med alderen, men også hvilken tid på døgnet du leser, hvor du leser og i hvilket humør du er i. Jeg er ikke i tvil om at du vil få mye mer ut av boka om firefem år. Det er jo en voksenroman. Jeg leste boka da jeg var 17, og følte jeg fikk mye ut av den. Jeg likte den veldig godt, og synes den ikke var så alt for tung.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg, Armal. Jeg leste den da jeg var 18-19, og har trukket denne boken frem som en av de beste bøkene jeg har lest i veldig mange år etterpå. Nå begynner det å bli veeeeeldig lenge siden, så bør kanskje lese den igjen - og gjøre en ny vurdering? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsenFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaske