Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg har begynt på denne nå, og herregud så godt hun skriver. Har begynt på og avbrutt minst 5 romaner siste mnd., konsentrasjonsproblemer.., men denne greier jeg knapt legge fra meg. Ble lite søvn i natt for å si det slik. Gleder meg til fortsettelsen :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg leste "Skammen" noen år etter jeg var ferdig på videregående, og jeg likte den utrolig godt. Hadde nesten glemt hva den handlet om, så det var fint å få et fyldig referat her :) Nå fikk jeg lyst til å lese den om igjen, og så fortsette med Renhetens pris. Bøkene legges til sommerferielesnings-bunken. Takk for inspirasjon! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig! Og du kan glede deg til Renhetens pris : )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CecilieEllen E. MartolMarianne  SkageMads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.