Tekst som har fått en stjerne av Linda Svendsen Aas:

Viser 1 til 12 av 12:

Les hele anmeldelsen på: ritaleser.com

Boken har i mine øye to hovedbudskap;
Ett til oss «friske» som ser på anoreksi som en slags motediagnose, som bare går ut på å få den perfekte kroppen. Det er FEIL! Anoreksi er en meget alvorlig psykisk sykdom, faktisk en av de mest dødelige blant unge jenter.

Og kanskje det viktigste; ett budskap til de som er syke: Det er en vei ut! Ja, det krever masse hard jobbing og mange vanskelige avgjørelser – men det er mulig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg synes som sagt den er utrolig god, velskrevet og en god handling. Men vi er forskjellige :) Kan du forklare litt nærmere hvorfor du synes den er så dårlig? Jeg synes både språket og handlingen er god, ei bok jeg ikke vil skal slutte,har bare litt igjen nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Likte denn boken godt. Er en roman, men det kunne godt vært en sann historie. God skrevet!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Hva var det John Lennon sa?....Ja - "Livet skjer mens du er travelt opptatt med å legge andre planer." Bedre kan det ikke sies...."

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hjerteskjærende og særdeles rørende bok. Anbefales!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dette er kanskje ikke den beste eller mest underholdende boken, men det gjør den ikke mindre viktig! Akkurat som "vanæret" av mukhtar mai, viser denne boken at 1 kvinne kan gjøre en forskjell! Jeg er mektig imponert, og jeg bøyer meg i støvet!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Litt usammenhengende bok med løse tråder. Ikke så mye nytt å lese dersom man tidligere har lest "Snåsamannen" av Kolloen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg humret godt da jeg leste denne boka! Den er veldig enkel og kan kanskje oppfattes som litt banal, men forfatteren evner å skildre disse to damene og deres liv og levnet på en svært god måte. Jeg så i alle fall disse to gamle jomfruene for mitt indre øye!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Fredag ettermiddag åpnet jeg boken, lørdag morgen klokken tre klarte jeg å slukke lyset. Boka grep meg fra begynnelsen, og holdt godt fast. Jeg fikk boken av læreren min i gave, rett og slett fordi hun ville jeg skulle lese den. Historien var utrolig rørende, og trist. Mot slutten merket jeg at jeg nesten ble litt små irritert på forfatteren for at hun ikke avsluttet boken, jeg følte at de siste kapitlene for det meste ble "blablabla". Jeg kommer nok til å lese denne boken mer enn en gang, syns den har fortjent en fast plass i hylla.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Maria, Anders og deres to barn lever i konstant frykt for å bli funnet av Marias eksmann, som var av den voldelige typen. Han har truet med å ta livet av henne og familien dersom han finner dem.

Et liv under jorden og med hemmelig adresse har imidlertid sin pris. I boka får vi innblikk i hvor vanskelig det faktisk er å leve i skjul i et gjennomsiktig og lite samfunn der offentlighetens interesser synes å ha større vern enn enkeltindividets. Hver gang familien tror seg trygg, må de flykte igjen fordi Marias eksmann igjen har funnet dem.

Barna lider så sterkt pga. presset familien lever under at de omtrent holder på å gå til grunne, og situasjonen blir mer og mer uholdbar. Samtidig blir myndighetenes avmakt mer og mer tydelig. De kan ganske enkelt ikke hjelpe dem. Til slutt flykter familien til Sør-Amerika og Chile. Spørsmålet er om de klarer å finne en slags trygg havn til slutt ...

Boka er basert på en sann historie om en svensk familie, og jeg klarte faktisk ikke å legge den fra meg. Realismen i boka var til å ta og føle på, og den krøp under huden til slutt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er min absolutte favorittbok gjennom tidene. Ingen bok har fått meg til å føle så mye på en gang. Jeg gråt og jeg lo om hverandre, kjente virkelig på det å leve! Idas dans er helt fantastisk nydelig.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Books are mirrors: you only see in them what you already have inside you.

Godt sagt! (90) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Pia Lise SelnesKaren RamsvikConnieAud- HelenEllen E. MartolDolly DuckKitsuneLilleviingar hHilde H  HelsethEster SalpakkaToveLailaEli HagelundmoiraJulie StensethRisRosOgKlagingTine SundalCecilieIdaMarteHanne MidtsundAnn ChristinCtinaIngunn SEileen BørresenHegeHallgrim BarlaupHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiIvar SandFiolElin Skjerengleser42Britt ElinBjørn SturødTone HGodemine