Dette er min absolutte favorittbok gjennom tidene. Ingen bok har fått meg til å føle så mye på en gang. Jeg gråt og jeg lo om hverandre, kjente virkelig på det å leve! Idas dans er helt fantastisk nydelig.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 15 svar.

En mors sterke historie om sin 19 årige datters kamp og tap mot kreften gjennom 14 tøffe måneder, og om hvordan det påvirker henne og de som står henne nær. Svært godt skrevet. Og Gunnhild Corwin.. for en fantastisk mor og menneske!!! <3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Endelig fikk jeg somlet meg til å lese denne også. Jeg leste først ca 50 sider her for noen dager siden. Tenkte at dette ikke var rett bok for meg med min dødsangst å lese. Men jeg klarte ikke la den ligge. Så jeg fant den fram igjen i morges, og på en dag, har jeg lest ferdig boka. Jeg har ikke klart å legge den fra meg i det hele tatt. Jeg har fått frysninger på frysninger gjennom hele boka, og på slutten rant tårene ukontrollert her. Jeg har aldri grått av en bok før, men her klarte jeg ikke å holde tårene tilbake.

Boka er en vakker og trist bok på en gang. Så full av kjærlighet, kampvilje og styrke. Jeg vil si at det er den beste og verste boka jeg noen gang har lest på en gang. Den beste nettopp fordi den er så vakker. Den er skrevet på en måte som fenger veldig og det er en fortelling som er viktigå fortelle. Verste fordi den er så vond, det er så sårt og det ender så tragisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser boka for tredje gang nå, jeg får ikke nok av den. Idas Dans er uten tvil min favorittbok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en stund siden jeg leste denne boken, men likevel husker jeg den veldig godt, og syns det er en fantastisk bok om hvordan en fam og den syke klarer å fungere med en så forferdelig sykdom. Godt der er noen som klarer å sette ord på disse vanskelige følelsene rundt dette med unge og kreft/sykd.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig nydelig bok som jeg gråt meg gjennnom! det er en veldig sterk historie. Har aldri følt så mye etter å ha lest en bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal man lese kun én bok i løpet av livet, må jo dette være den ene boka. Så full av følelser av alle slag, så ærlig, så åpen, så brutal, så varm og så vakker. Tusen takk, kjære Gunnhild Corwin, for at du ville dele dette med oss!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leste ferdig boken i natt. Kan ikke huske sist jeg gråt så mye! Denne boka har virkelig tuklet med følelsene mine og synet på livet. Det er NÅ vi lever...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nå har jeg lest Idas dans for fjerde gang, og jeg oppdager stadig nye ting ved den som gjør den enda mer fantastisk enn før. Jeg gråter som ei sil av denne boka, det går rett og slett ikke an å la være. Fatter ikke at det går an å skrive noe så sterkt, vakkert, ærlig og fantastisk. Gunnhild Corwin fortjener så utrolig mye skryt, at jeg kan ikke få sagt det nok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er helt enig med dere andre jeg også. En utrolig flott, vakker, trist og sår bok. Tårene rant flere ganger da jeg leste den, og den er en av mine favorittbøker. Jeg har tenkt å lese den på nytt igjen nå snart, etter å ha fulgt Regine Stokkes blogg og hennes kamp mot kreften i fjor... Det er flere år siden sist jeg leste den også, og den tåler jo absolutt flere gjenlesninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er en sjelden leseopplevelse. Ikke bare gir den mangfoldig innsikt i en situasjon ukjent for de fleste, den gir også en innsikt i ei ung jentes evne og vilje til å takle livets ende! Den er utrolig sterk! Selv om jeg gråt og gråt, er jeg glad for at ei god venninne tipset meg om denne boken! Jeg ville ikke vært den foruten!!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De som ikke har lest idas dans har virkelig gått glipp av en helt utrolig god bok - jeg, som mange andre ble preget av boka. Den er så sterk at jeg forandret meg etter å ha lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har aldri hatt så mange følelser involvert når jeg har lest en bok, som jeg hadde da jeg leste denne. Og når man attpåtil er gravid og hormonell, så blei det ekstra sterke følelser. En utrolig sterk og flott bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er det mest slitte boken i min bokhylle, den er lest utallige ganger. Jeg har grått og ledd om hverandre, og bare TANKEN på hvilken prosess moren til Ida har måttet gå igjennom for å klare å dele sitt største mareritt med hele Norge, får meg til å gråte.

Jeg som epileptiker har hatt noen nedturer, og trengte virkelig et spark i baken. Denne boken fikk meg virkelig til å se ting i perspektiv! Alle burde lese "Idas dans", denne boken gjør noe med deg som menneske.

Tusen takk for en fantastisk leseropplevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er lenge siden jeg leste denne boka, men den påvirker meg fremdeles. En ufattelig trist bok, skrevet så utrolig vakkert og respektfylt. Denne bør alle lese! Jeg har lånt den bort til mange, og ikke en eneste en (ikke engang de tøffeste mannfolka) har kommet seg gjennom denne uten å gråte...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

TuridVannflaskegretemorLailaAlice NordliGroAtmanBjørner SandomDun AenghusMerethe SolstadbrekMonica CarlsenTone SundlandAnne LiseLailaHildeE .NinamgeEllen E. MartolAnne Berit GrønbechSiljeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteTorill Elisabeth RevheimBoktimmyDagfinn Jakobsentove NessStig Elvis  FursetNeda AlaeiAnneWangMads RageBerit RJune PlutonikaMaren Hjelle AuneLeseberta_23Dolly DuckHanne Cathrine AasGiovanna HovdenellinoronilleHeidi