Lucinda Riley har klart det igjen. For en fengende bok, ho klarer kunsten og veksle mellom fortid og nåtid. Samt med en dose mystikk, dette liker jeg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Så godt å se at noen liker boka:-). Jeg har valgt å overse slakten og fokusere på.at jeg elsket Orkideens hemmeligheten.Så no venter jeg på boka i spenning!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Gled deg, jeg hadde store forventninger, da jeg likte Orkideens Hemmelighet veldig godt. Kos deg med boka :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes denne var utrolig dårlig. Platt og full av blødmer. Hvor har forlaget vært da slapp denne igjennom uten mer korrektur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes som sagt den er utrolig god, velskrevet og en god handling. Men vi er forskjellige :) Kan du forklare litt nærmere hvorfor du synes den er så dårlig? Jeg synes både språket og handlingen er god, ei bok jeg ikke vil skal slutte,har bare litt igjen nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg fant handlingen litt vel søkt, det at det ble så mye misforståelser fordi de ikke snakket sammen etter at hun aborterte. Men hvis du tenker tilbake synes du ikke det var mye dårlig språk og formuleringer? Virket så amatørmessig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes henne skrev veldig "rett fram", det liker jeg. Men hadde de snakka sammen etter hun aborterte, hadde hun ikke møtt Aurora. Jeg likte den røde tråden at Aurora fortalte historien sin. Men vi er forskjellige, smaken er som baken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med Jorun :) Jeg liker det enkle språket godt, denne boken er perfekt sommerlektyre. Trenger man tyngre komposisjon tror jeg neppe Riley er rett forfatter.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Likte boken veldig godt,jeg. Veldig avslappende lesing, og det var det jeg var ute etter. Leste den på norsk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

beaverkriekTjommiAlice NordliFinn Arthur JohansenNatalieLeseberta_23Lena Risvik PaulsenKarin BergLibraritas vTatiana WesserlingJulie StensethEivind  VaksvikTanteMamieIdaEster STorill Elisabeth RevheimMonica CarlsenOmpaboplillianerBenedicte Sønsteby AndreassenArne SjønnesenKikkan HaugenSimen "Boktimmy" IngemundsenSverre HoemReadninggirl20Trude OmaAtmanMarianne SeterAnjaLiva DelirAudhildBjørg  FrøysaaMarianne AugustaRune U. FurbergTone DahleSverreSynnøve H HoelTone Maria JonassenMarianneFindus