The girl on the cliff

av (forfatter).

2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.46 (388 terningkast.)

826 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

A beautiful drama spanning decades, from international Number One bestselling author Lucinda RileyWhy has a secret from 1914 caused a century of heartache?Troubled by recent loss, Grania Ryan has returned to Ireland and the arms of her loving family. And it is here, on a cliff edge, that she first meets a young girl, Aurora, who will profoundly change her life. Mysteriously drawn to Aurora, Grania discovers that the histories of their families are strangely and deeply entwined . . .From a bittersweet romance in wartime London to a troubled relationship in contemporary New York, from devotion to a foundling child to forgotten memories of a lost brother, the Ryans and the Lisles, past and present, have been entangled for a century. Ultimately, it will be Aurora whose intuition and remarkable spirit help break the spell and unlock the chains of the past.Haunting, uplifting and deeply moving, Aurora's story tells of the triumph of hope over loss.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9780241954973

EAN 9780241954973

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

68 129 130 40 18 3

Bokomtaler

Dessverre måtte jeg gi denne boken terningkast to. Språket er svulstig og krydret med klisjeer. Men det er en søt historie og jeg måtte lese den ut og få med meg slutten.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Elsker virkelig denne, en av disse bøkene man ikke kan legge fra seg. Her har man to familer som blir flettet sammen, i forskjellige hendelser og over et århundre... Den er så nydelig skrevet, enkel å lese, selv om den hopper i tid og sted. Denne anbefaler jeg alle romantiske sjelder, den vil gå rett inn i hjertet og aldri glemt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Underholdende og grei lesning. men guuuri så irritert man kan bli på folk som ikke tar telefonen, og ikke snakker med hverandre! ;.)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg er egentlig en krim-liker, men innimellom er det deilig å styre unna de verste grusomhetene og lese søte klisjeer om kjærlighet og tap og håp og godhet og....ja, og så griner jeg voldsomt på slutten og synes det var en god bok selv om jeg vet det blir en stund til neste gang:) glir rett inn i tåretriller-hylla mi;)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette må vel kalles en typisk klisjéroman med ganske stor underholdningsverdi. Her møter vi alle de velkjente klisjéene : snille, prektige mennesker satt opp imot slemme mennesker (bl.a. en ondsinnet stemor), foreldreløse hittebarn, ”guvernanten” som overtar rollen som mor, barnet som stiller opp for å løse kjærlighetsfloken mellom to voksne osv. Oppbyggingen av boka bidrar til å pirre nysgjerrigheten vår. Vi hører tidlig om en stor urett som har skjedd en gang i fortida. Hva dette går ut på, får vi servert dryppevis da handlinga pendler mellom nåtid og to forskjellige fortider. Ikke nok med det! Liksom i en annen av tidas populære underholdningsromaner ”Snøbarnet” dør også her den gåtefulle jenta til slutt, etter at hun har oppfylt sin misjon og gjenopprettet en balanse som går ut på at slekten føres videre også uten hennes medvirkning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Kanskje flere av oss burde følge hjertet i stedet for å gjøre det vi er oppdratt til.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg er sikker på at den store historiefortelleren, han som vever de usynlige skjebnetrådene som styrer livet vårt, er mye flinkere enn jeg noen gang kan bli. Selv om det av og til er vanskelig å forstå ”hvorfor” må man stole på at han vet, at han forstår hvorfor ting skjer med oss, og vil sørge for en ”lykkelig slutt” for oss alle, selv om den befinner seg bak den usynlige gardinen som kaller døden, og vi derfor ikke kan se den mens vi lever.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du vet like godt som jeg at neste generasjon ikke kan få ansvaret for sine forfedres synder.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å skape et bilde, en gjengivelse av noe vakkert, holde fast øyeblikket hun hadde sett, og forvandle det til noe håndgripelig og dermed fange det for bestandig, virket inspirerende.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og fremfor alt, mist aldri troen på menneskenaturens godhet og skjønnhet. Det er der alltid, og noen ganger må du bare lete litt for å finne det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Lettere (dame)underholdning som ikke krever mye å lese - bare kos :-)


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker jeg vil lese sommeren 2012:-). Jeg vet ikke om jeg klarer å komme igjennom alle disse bøkene. Det er jo mulig at jeg får plutselig innfall om å lese noe annet det som står på denne lista.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spennende å se hvor mange av disse bøkene jeg kommer til å lese.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Liste over bøkar eg les i 2014, og ei kortkort meining om dei. Mest som ein oversikt for min eigen del :)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var hos ene søskenbarnet mitt dag som har kjøpt seg hus med masse innhold, bl.a. en MASSE bøker som jeg fikk plukke fritt det jeg ville av.
Jeg var i himmelen en stund! Her er bøker nok for en god stund fremover!!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Helenas hemmelighet" av Lucinda Riley
 • "Den italienske jenta" av Lucinda Riley
 • "Sommerfugløya" av Corina Bomann
 • "Valentinas siste reise" av Santa Montefiore
 • "Midnattsrosen" av Lucinda Riley
 • "Kjærlighetsbrevet" av Lucinda Riley
 • "Engletreet" av Lucinda Riley
 • "Birøkterens datter" av Santa Montefiore
 • "Italienske netter" av Katherine Webb
 • "Månesøsteren - Tiggys historie" av Lucinda Riley
 • "Hagen i Hartington" av Santa Montefiore
 • "Sommerpaviljongen" av Santa Montefiore
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver