Fredag ettermiddag åpnet jeg boken, lørdag morgen klokken tre klarte jeg å slukke lyset. Boka grep meg fra begynnelsen, og holdt godt fast. Jeg fikk boken av læreren min i gave, rett og slett fordi hun ville jeg skulle lese den. Historien var utrolig rørende, og trist. Mot slutten merket jeg at jeg nesten ble litt små irritert på forfatteren for at hun ikke avsluttet boken, jeg følte at de siste kapitlene for det meste ble "blablabla". Jeg kommer nok til å lese denne boken mer enn en gang, syns den har fortjent en fast plass i hylla.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig i det med slutten. Så fantastisk bok og jeg likte i begynnelsen at vi hoppet mellom fortid og nåtid - men den slutten. Snakk om å prøve å ødelegge en fantastisk bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg begynte å lese den i går og sidene flyr avgårde - spennende og engasjerende trist. Jeg ble anbefalt å lese boken av noen elever på skolen min (videregående) der jeg er bibliotekar. Er så absolutt enig med dem og deg om boken. Nå skal jeg sette meg ned og lese siste del i solstolen min - må jo nyte en god bok i sommerværet ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KKristofferVidar RingstrømLise MuntheCarine OlsrødGVLesevimsaMarit AamdalBeathe SolbergAndreas BurøMarianneTorill Elisabeth RevheimMona AarebrotHilde AaInger-LiseLillian WhitingMari Nordø LommelunTine SundalKarin BergStian PollestadsiljehusmorGro-Anita RoenBjørg L.ThereseIna Elisabeth Bøgh VigreKarina HillestadBoktimmyTanteMamieIngunn SmoiraMarteEli HagelundRita KathrineFragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenPär J ThorssonLene AndresenGrete Amundsen