Tekst som har fått en stjerne av RisRosOgKlaging:

Viser 21 til 40 av 135:

I don't feel like doing anything. I don't even know what I need right now. I just want to feel normal.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

This is what I know about loss:

  • It doesn't get better. You just get (somewhat) used to it.
  • You never stop missing the people who go away.
  • For something that isn't there anymore, it weighs a ton.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

You know how it's easy to believe everything is about you, especially when something goes wrong? Why me? Why do I have the worst luck ever? Why is the universe so mean? Why does everyone hate me? My mom used to say sometimes it's actually about the other person and you just happen to be there. Like sometimes the other person needs to learn a lesson or go through an experience, good or bad, and you're just an accessory in some way, like a supporting actor in whatever their scene happens to be.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I want to be the girl who can do anything.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det som er fint, varer kort.
Det som er vanskelig, varer lenge.
Det beste er å ikke håpe på noe. Da blir man ikke skuffet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forsiden på denne setter ikke bare julestemningen i boken, men også meg i julestemning. Handlingen er også med på å sette stemningen om at snart er det jul - kanskje den beste serieboka om juletiden.
Jeg er spent på hvem som står bak cliffhangeren, så her blir det å vente med utålmodighet på neste bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The wise are not wise because they make no mistakes. They are wise because they correct their mistakes as soon as they recognize them.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Every day people judge all other people. The question is whether they judge wisely.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forstår ikke kjæresten deg når du er stille, har han kanskje enda vanskeligere for å skjønne deg når du prater?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykke og lykke, hvem kan vite hva lykke egentlig er? Lykke for en, ulykke for en annen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

This is how humans are: We question all our beliefs, except for the ones that we really believe in, and those we never think to question.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er ikke behovet for søvn som er sterkest når man vet at man kanskje skal dø neste morgen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

The mind is a strange thing: it works in secret. Oftentimes the most important decisions in life are made while you're not paying attention.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han sørger over dette: At det til enhver tid er altfor lite man vet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var ellers aldri noen som tok på meg, kjærtegn var sjeldne i vår familie, bortsett fra når man var syk og hadde feber, og den paradoksale følelsen husker jeg ennå, hvor ubehagelig berøringene var for den febrile huden, og hvor behagelige de var for meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en fin og relativt kort bok om en manns erfaring med depresjon, angst og livet etterpå. Ja, for det er faktisk et liv etterpå. Ikke et ukomplisert liv, men et godt liv! Det er hovedbudskapet til Haig, og det synes jeg han formidler på en god måte. Han veksler mellom stilarter og er kortfattet og konsis, men aldri kjedelig, streng eller blodfattig. Jeg tror at mange vil ha glede av å lese denne boka, særlig hvis man selv sliter med angst og depresjon, men også som et innlegg i samtalen om hvem vi er og hva slags liv vi ønsker å leve. Den inneholder mange eksempler på hva som hjalp Haig videre og er i tillegg en fin og viktig invitasjon til refleksjon om livene våre og hva som er viktig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenkte at det var noe galt. Jeg tenkte at du kanskje hadde en hjerneskade, eller at du kanskje var autistisk. Jeg sa ingenting om dette til noen, for jeg tror at noe blir sant hvis det blir sagt. Hvis det ikke blir sagt, er det som om det ikke finnes helt. Og finnes det ikke helt, har det ikke satt seg, og har det ikke satt seg, kan det forsvinne igjen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

For meg blir dette en bok som vil belyse forskjellige årsaker til ufrivillig barnløshet og veien mot å forhåpentligvis få et barn. Et fint tema da ikke alle som ønsker seg barn faktisk kan få det. Jeg tok meg selv i å lese "bare ett kapittel til" mot slutten da jeg var spent på hva som skjedde.
Samtidig synes jeg at beskrivelsene til tider blir litt overfladiske, så jeg får ikke den inderlige og hjerteskjærende følelsen en slik bok kunne ha gitt.
Terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg håper du ikke planlegger noe ulovlig."
"Jeg har aldri i mitt liv planlagt noe ulovlig,"sa tante Augusta. "Hvordan skulle jeg kunne det når jeg aldri har lest noen av lovene og ikke aner hva de går ut på?"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...] jeg kan ikke la være å tenke på at fødsel og død er egentlig to veldig like opplevelser. Et liv kommer til den verden. Et liv forlater den. Ved inngangen til livets ytterpunkter, fødsel og død, kommer vi til det ukjente. Babyen som kommer ut av mors trygge liv, vet like lite om hva som venter, som den døende.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

EmilieskBoktimmyRoger MartinsenGVLene AndresenMiljaLilleviAkima MontgomeryritaolineLisa Chatur VestbyThor F.LailaMarit MogstadAjiniakraTherese HolmIngunn SAndreas BokleserReadninggirl20Frøken HildreHelena EMarteIda  Gaarden SortlandVibekeVigdis VoldInge KnoffKay NilsenMargrete Dyvik CardonaJulie StensethGladleseranita grindeLillian WhitingMads RageTor GeirPirelliEngelinErlend Haugen  VikhagenMcHempettTove Obrestad WøienHilde VrangsagenMartinen