Dette var en fryd å lese. Inspirerende og kloke Henriette som jeg har hatt glede av å treffe flere ganger og hatt stor glede av å delta i hennes yogaklasser. Hun setter ord på så mange ting som jeg er enig i og det føles så godt at andre tenker det samme som meg. Hvorfor skal vi alltid sette andres behov før våre egne, hvorfor nedprioritere våre egne ønsker , hvorfor være så redd for å si nei til ting vi egentlig ikke har lyst til. Det er ikke egoistisk å gjøre det JEG vil. Ikke være så opptatt av hva andre mener om meg, men leve dette ene livet vi har slik JEG ønsker. Synes du dette appellerer til deg har du garantert glede av denne boken. Det handler jo selvfølgelig også om yoga, men mye om hva yoga gjør med deg utenom matten og hvor nyttig yoga er mot det stressende, noe overfladiske samfunnet vi lever i. Denne boken kommer til å ligge fremme og brukes igjen og igjen. Namaste..

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig, jeg fikk svar på mange ting jeg tenkte selv etter å ha lest denne boken. Ting falt på plass for meg.

Vi norske er nok mer styrt enn mange andre når det gjelder sosiale normer, vi skiller oss lite ut. Vi tørr ikke det. Mange er så opptatt av å bli godtatt å likt av andre at mister sitt eget liv.

Se bare i arbeidslivet hvor styrte vi kan være av kollegaer, er det kake på jobb skal alle spise kake! Nåde den som ikke følger strømmen.

Det kan være hardt å stå for sine egne valg, spesielt i norge. Men gud så deilig det er, å være tro mot seg selv. Å reise ut i verden åpner også øynene. Til kulturer som ikke lever med denne strenge sosiale kontrollen som vi gjør i norge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldige oss som tør. Det tok noen år før jeg turde, men Henriettes klokskap har gitt meg mange hint om at det er ikke bare meg som er lei av å please andre i redsel for å bli snakket om og ikke bli likt. Såååå deilig at jeg ikke bryr meg lenger, for det gjør jeg virkelig ikke. Jeg tar vare på dem jeg er glad i og bryr meg om, men disse respekterer meg også for den jeg er og forsøker ikke forandre meg. Lykkeligere blir man av å være tro mot seg selv, har vel aldri hatt det bedre enn nå. Ønsker deg masse lykke til videre meg å leve ditt liv som du vil...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing