Tekst som har fått en stjerne av RisRosOgKlaging:

Viser 81 til 100 av 155:

There's always another secret.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I've always been very confident in my immaturity.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sometimes while reading I'd suddenly realize the story wasn't making any sense. Then I'd look at the page numbers and find that several had been torn out. IT was always toward the end of the book, after I'd already invested a significant amount of time and imagination. Her way of twisting the knife, I suppose.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"I'm not going to wear a red dress," she said.
"It would look stunning, My Lady," she called.
She spoke to the bubbles gathered on the surface of the water. "If there's anyone I wish to stun at dinner, I'll hit him in the face.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fearless
Anja Hammerseng-Edin spiller for Larvik Håndballklubb. Hun ble kåret til håndball-Ems mest verdifulle spiller i 2012. Hun startet med Fearless fordi hun opplevde frykt på forskjellige måter, som satte, begrensninger. Hun begynte å tenke: Hvordan hadde livet sett ut om du var fryktløs? Hun startet med foredrag og i dag Fearless blitt større, i tillegg til foredrag og boka selges det også Fearless klær.
”Fearless handler om å være modig, når du egentlig er litt redd. Det er utenfor komfortsonen utviklingen skjer”
I boka skriver Anja om hvordan man kan bli mer fryktløs. Hun bruker historier fra idretten og i daglig livet. I boka står det mange øvelser som man kan gjøre for å prestere bedre og bli mer fryktløs. Hun forteller morsomme og lærerike fortellinger fra livet, om for eks søvn, foredrag og redsler.
Boka passer for ungdom og voksende, kanskje 13-50. Jeg syntes det en morsom, inspirerende og lærerik bok. Har du noe som hindrer deg i noe burde du lese denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en utbredt misforståelse at fortiden er over. Sannheten er at den aldri tar slutt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg føler meg som en fremmed, jeg snakker et annet språk, og det er med ett så tydelig, at jeg ikke hører til, ikke er hjemme her, kanskje ikke er hjemme noen steder, at hjemme er et sted jeg bærer inne i meg og ikke har noen å dele med.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Winners handler om Lily som er en jente som trener til OL i Utfor. Hun er 17 år gammel og hun er allerede en av de beste juniorene i verden. Bestevenninnen hennes Veronica spiller også en stor rolle i livet hennes. Veronica står også på ski og de er som erteris. De gjør alt sammen. Bill Thomas er faren til Lily. Han er kanskje verdens mest overbeskyttende far som bare vil alt godt for datteren sin. Høydepunktet hans gjennom dagen er når han ser Lily etter trening og hun gløder av motivasjon og glede.

Denne julen er de på samme sted som de alltid har vært hver jul, Squaw Valley. Treneren til Lily bor på et hotell nedenfor leieligheten de bor i. Det er tidlig på morgenen og Lily er allerede på vei ned mot heisen hvor treneren hennes venter. Avtalen er at hun skal ringe faren sin når hun er kommet ned etter første tur for å fortelle at alt er som det skal. Lily er ekstremt lidenskapelig ovenfor sporten sin og ingenting kan stoppe henne fra å bli verdens beste alpinist. Det var bare det at Lily hadde ikke ringt han enda og det hadde gått en hel time. Tiden gikk så sakte når hun ikke var der. Så Bill bestemte seg for å gå ned til heisen. Når han kommer ned dit blir han møtt av et syn han kommer til å ha mareritt om i lang tid.

Boken forteller oss om hvor langt man kan nå med mot og vilje. Når det kommer riper i lakken hvordan man håndterer det. Hvordan kan gjøre det beste ut av det?

Dette er en bok som jeg likte utrolig godt fordi alt var så realistisk skrevet samtidig som du lærer noe du kommer til å få bruk for resten av livet ditt. Jeg hørte stemmene oppe i hodet mitt samtidig som jeg satt ved siden av Lily imens hun snakket om hvordan dagen hennes hadde vært. Danielle skriver på en måte som gjør at du bare må vite hva som skjer videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykken er en troløs venn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

We need other people to be anything.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du må lete i mørket etter drømmene, ikke i drømmene etter mørket.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det første ordet jeg vil bruke for å beskrive mine tanker rundt denne boken er: WOW!
Sånn kan det gjøres, dere. Sånn skal det gjøres. Det er intriger, løgner, bedrag og en katastrofe. Avdempet, men full av intensitet. Historien utfolder seg i et perfekt tempo. Det ekstra fettet har blitt trimmet bort, og det som gjenstår er nødvendig, hensiktsmessig og avgjørende for plottet og for karakterene. Ikke et øyeblikk var den kjedelig.
For fullstendig anmeldelse, se edgeofaword: we were liars

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det blir aldri som man har tenkt.
Det kan bli bedre, men det blir ganske ofte dårligere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

By focusing on how women look instead of how we feel and think, society silences our voices. By making us objects of beauty, it takes away our spirits and our souls.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"The past was the only place she wanted to be"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En overdose sorg kan like meget utløse et anfall av galskap som en overdose av hva som helst annet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

En gang hadde hun pleid å føle seg så hjemme blant folk. Nå gikk det opp for henne at hun følte seg like hjemløs overalt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Kjærligheten er uberegnelig. Hvis vi kunne velge hvem vi forelsker oss i, tror du jeg ville ha valgt en kvinne som bor tre tusen kilometer unna?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å finne kjærligheten og få barn er to av de største begivenhetene i et menneskes liv. Man kan ikke bare bestemme seg for at man skal gjøre det, og pang!, så skjer det. Dette handler om hva hjertet vil. Det er ikke bare krysse av som om det var egg og ost på en handleliste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

[...]livet er ikke perfekt. Vi kommer oss bare gjennom det hele som best vi kan,alle sammen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

erlend kongsvollNabodamaRandi Annie FramnesTheaKikkan HaugenReadninggirl20Ingrid BrændenGrete AastorpKaroline RøyskattBerit RLaila StenbrendenFinn Arthur JohansenHilde H  HelsethTine SundalKay NilsenMonica CarlsenMette-MGroErikGro Anita MyrvangBjørg  FrøysaaAtmanCatrine Olsen ArnesenBabynemiEllen E. MartolGro-Anette Slettebøkjell kKaroline in WonderLeseberta_23katrineIngunn SJenny Dahl BakkenBente NogvaTarjeiBookiacSiv RønstadSynnøve H HoelAnniken LJune PlutonikaConnie