Tekst som har fått en stjerne av RisRosOgKlaging:

Viser 41 til 60 av 135:

War is like a fire. One man may start it, but it will spread all over. It is not about one thing in particular.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

It is so fatally easy to make young children believe that they are horrible.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

They made me see that the world was beautiful if you were beutiful, and that you couldn't get unless you gave. And you had to give without wanting to get.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

We cannot build the future by avenging the past.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

The bravest people are the ones who don't mind looking like cowards.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så kanskje den aller største bekymringen var at det en dag ville gå opp for en at alle bekymringene man hadde hatt i livet, kokte ned til én ting: lengselen etter å slutte å bekymre seg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det å bli lykkeleg handlar mykje godt om å velje dei rette punkta å sjå og forstå livet sitt ut frå.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Men nei, dette går ikkje, slik kan eg ikkje tenke, det var nettopp dette eg hadde tenkt å slutte med, og no må eg la være å spekulere og forhalde meg til det eg faktisk veit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I regret that it takes a life to lean how to live.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

We had everything to say to each other, but no ways to say it.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

She had fallen in love so many times that she began to suspect she was not falling in love at all, but doing something much more ordinary.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De fleste av oss later til å tro at om vi bare gjør vårt beste og arbeider hardt, vil det gå oss vel. Slik er det dessverre ikke. Godtroende som vi er, har vi en lei tendes til å ikke lytte til våre følelser, og oppdager ofte for sent at vi blir utsatt for maktbruk fra mennesker som ikke vil oss vel.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

I can bear pain myself, he said softly, but I couldna bear yours. That would take more strength than I have.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sorgen har like mange ansikter som det finnes mennesker,tenkte Zhang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Livet går videre. Han hatet de ordene. De uttrykte dødens usigelige urettferdighet og fullstendig fryktelige, uhyrlige banalitet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må man virkelig ha noe å si for å gå i terapi? Hva om ordmangel er det som må behandles, om sinnet ikke er tilgjengelig for språket?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis man forteller noen hemmelighetene sine, er det egentlig en hemmelighet lenger da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Bortsett frå dei ville augeblinkane då du elskar han og han trenger inn i deg, er ein mann alltid på utsida. Og derfor, etterpå, når du ikkje elskar han lenger, mislikar du tanken på at du ein gong i tida ville ha han. Han likte meg, eg likte han, det var det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Everybody in my family believed in ghosts, and my grandma said it wasn't just bad people who turned into them, it was bad deeds too.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet er ikke en erotisk thriller. Et forhold mellom to individer må bestå av mer enn begjær, hvis ikke havner man i et dragsug av faenskap.
Jeg har selv klikket og krenket i krangler med menn og ikke akkurat oppført meg etter læreboken. Snille menn har tålt det. Og i dag har jeg dårlig samvittighet for at jeg misbrukte makten istedenfor å ta tak i problemene på en real måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kay NilsenToveEmilieskHilde SWencheSteinHilde Merete GjessingGVTanteMamieJohn LarsenKirjalabyrinttifornixPilarisKjerstiJan Erik  OlsenJenny Dahl BakkenEvaIvar SandJan Arne NygaardBjørg Elin NærlandBerit RJulie StensethMonica CarlsenMarianneTrude OmaRandi FramnesMarteMorten JensenMaren Hjelle AuneAlice NordliLibraritas vStian PollestadMargrethe  HaugenTore OlsenEllen E. MartolÅsmund ÅdnøymoiraBoktimmyJohn Erik Bøe LindgrenAnjaLeselena