Tekst som har fått en stjerne av RisRosOgKlaging:

Viser 41 til 60 av 155:

Det er ikke behovet for søvn som er sterkest når man vet at man kanskje skal dø neste morgen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

The mind is a strange thing: it works in secret. Oftentimes the most important decisions in life are made while you're not paying attention.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han sørger over dette: At det til enhver tid er altfor lite man vet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var ellers aldri noen som tok på meg, kjærtegn var sjeldne i vår familie, bortsett fra når man var syk og hadde feber, og den paradoksale følelsen husker jeg ennå, hvor ubehagelig berøringene var for den febrile huden, og hvor behagelige de var for meg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette er en fin og relativt kort bok om en manns erfaring med depresjon, angst og livet etterpå. Ja, for det er faktisk et liv etterpå. Ikke et ukomplisert liv, men et godt liv! Det er hovedbudskapet til Haig, og det synes jeg han formidler på en god måte. Han veksler mellom stilarter og er kortfattet og konsis, men aldri kjedelig, streng eller blodfattig. Jeg tror at mange vil ha glede av å lese denne boka, særlig hvis man selv sliter med angst og depresjon, men også som et innlegg i samtalen om hvem vi er og hva slags liv vi ønsker å leve. Den inneholder mange eksempler på hva som hjalp Haig videre og er i tillegg en fin og viktig invitasjon til refleksjon om livene våre og hva som er viktig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg tenkte at det var noe galt. Jeg tenkte at du kanskje hadde en hjerneskade, eller at du kanskje var autistisk. Jeg sa ingenting om dette til noen, for jeg tror at noe blir sant hvis det blir sagt. Hvis det ikke blir sagt, er det som om det ikke finnes helt. Og finnes det ikke helt, har det ikke satt seg, og har det ikke satt seg, kan det forsvinne igjen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

For meg blir dette en bok som vil belyse forskjellige årsaker til ufrivillig barnløshet og veien mot å forhåpentligvis få et barn. Et fint tema da ikke alle som ønsker seg barn faktisk kan få det. Jeg tok meg selv i å lese "bare ett kapittel til" mot slutten da jeg var spent på hva som skjedde.
Samtidig synes jeg at beskrivelsene til tider blir litt overfladiske, så jeg får ikke den inderlige og hjerteskjærende følelsen en slik bok kunne ha gitt.
Terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Jeg håper du ikke planlegger noe ulovlig."
"Jeg har aldri i mitt liv planlagt noe ulovlig,"sa tante Augusta. "Hvordan skulle jeg kunne det når jeg aldri har lest noen av lovene og ikke aner hva de går ut på?"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

[...] jeg kan ikke la være å tenke på at fødsel og død er egentlig to veldig like opplevelser. Et liv kommer til den verden. Et liv forlater den. Ved inngangen til livets ytterpunkter, fødsel og død, kommer vi til det ukjente. Babyen som kommer ut av mors trygge liv, vet like lite om hva som venter, som den døende.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

War is like a fire. One man may start it, but it will spread all over. It is not about one thing in particular.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

It is so fatally easy to make young children believe that they are horrible.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

They made me see that the world was beautiful if you were beutiful, and that you couldn't get unless you gave. And you had to give without wanting to get.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

We cannot build the future by avenging the past.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

The bravest people are the ones who don't mind looking like cowards.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så kanskje den aller største bekymringen var at det en dag ville gå opp for en at alle bekymringene man hadde hatt i livet, kokte ned til én ting: lengselen etter å slutte å bekymre seg.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Det å bli lykkeleg handlar mykje godt om å velje dei rette punkta å sjå og forstå livet sitt ut frå.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Men nei, dette går ikkje, slik kan eg ikkje tenke, det var nettopp dette eg hadde tenkt å slutte med, og no må eg la være å spekulere og forhalde meg til det eg faktisk veit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I regret that it takes a life to lean how to live.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

We had everything to say to each other, but no ways to say it.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

She had fallen in love so many times that she began to suspect she was not falling in love at all, but doing something much more ordinary.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Harald KTine Victoria Halvorsen Tronierandreas h. o.Thomas KlakeggAtmanNinaTonesen81PangLeserKarin BergJulie StensethRandiAEllen E. MartolMonaBLJeanetteKorianderVildeIdaLilith NagelAnjaMaren Hjelle AuneIngeborgSkedsmo BibliotekHildeTonjeMarianne MIngvild SMarianne  SkageJan Erik  OlsenKikkan HaugenCarolineRonnyArcticDwarfTanteMamieMerethe SolstadkntschjrldEvaKathleen Rani HagenKristian RakeMarit AamdalJenny Dahl Bakken