Tekst som har fått en stjerne av RisRosOgKlaging:

Viser 61 til 80 av 154:

De fleste av oss later til å tro at om vi bare gjør vårt beste og arbeider hardt, vil det gå oss vel. Slik er det dessverre ikke. Godtroende som vi er, har vi en lei tendes til å ikke lytte til våre følelser, og oppdager ofte for sent at vi blir utsatt for maktbruk fra mennesker som ikke vil oss vel.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

I can bear pain myself, he said softly, but I couldna bear yours. That would take more strength than I have.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sorgen har like mange ansikter som det finnes mennesker,tenkte Zhang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Livet går videre. Han hatet de ordene. De uttrykte dødens usigelige urettferdighet og fullstendig fryktelige, uhyrlige banalitet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må man virkelig ha noe å si for å gå i terapi? Hva om ordmangel er det som må behandles, om sinnet ikke er tilgjengelig for språket?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis man forteller noen hemmelighetene sine, er det egentlig en hemmelighet lenger da?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Bortsett frå dei ville augeblinkane då du elskar han og han trenger inn i deg, er ein mann alltid på utsida. Og derfor, etterpå, når du ikkje elskar han lenger, mislikar du tanken på at du ein gong i tida ville ha han. Han likte meg, eg likte han, det var det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Everybody in my family believed in ghosts, and my grandma said it wasn't just bad people who turned into them, it was bad deeds too.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet er ikke en erotisk thriller. Et forhold mellom to individer må bestå av mer enn begjær, hvis ikke havner man i et dragsug av faenskap.
Jeg har selv klikket og krenket i krangler med menn og ikke akkurat oppført meg etter læreboken. Snille menn har tålt det. Og i dag har jeg dårlig samvittighet for at jeg misbrukte makten istedenfor å ta tak i problemene på en real måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Verbal vold kan være opptakten til fysisk vold. Og derfor bør man tenke seg om hver gang man tillater seg å slå noen med ord. Man planter kimen til vold når man bevisst ydmyker andre mennesker med ord. Derfor bør det alltid varsles når mennesker blir utsatt for drapstrusler og annen verbal vold. Det er en del av mobbens opphisselse. Før det til slutt smeller.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er lite som er mindre romantisk enn et sted som fratar mennesker både ansvar og verdi. Kjærligheten har ikke behov for noen overnaturlig hersker. Den er guddommelig nok i seg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

All the emails I get these days starts with sorry but I've been so busy, and I don't understand how we can be so busy and then have nothing to say to each other.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kikker ut, betrakter sivilisasjonens vugge.
Jeg skjelver.
Det føles ikke som min dag. Heller ikke mitt år. Eller liv, for den saks skyld. Jeg finner ikke sola. Den er gjemt i en grå verden.
Julie, jeg trenger deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når flaksen ikke står deg bi, og når tingene ikke går slik du skulle ønske det, husk at det er du selv som forfatter din egen historie. Du kan skrive den på hvilken som helst måte du vil, og ha med dem du selv ønsker. Og det kan være en vakker historie, eller en trist og tragisk. Du kan velge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen kan eiga eit anna menneskje, sa Maren lavt. E trur all må få ha noko inni seg som berre er sitt. Og all må få vara den ein er. Vara seg sjølv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et kort øyeblikk kjente hun et stikk i brystet. Hvordan skulle hun klare å gi fra seg barnet sitt? Hun grøsset. Gi fra seg barnet som hadde vokst i henne i ni måneder? Det sved.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De nikket. Hvem turte vel snakke en lege med uinnfattede briller midt imot?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg innså gradvis at når to mennesker stirrer på hverandre, går de fort trett. Men når de stirrer på det samme, i samme retning, kan de holde ut et helt liv.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

I økende grad blir barndommen frastjålet oss, både på målbare og umerkelige måter - ikke alltid som én momentan hendelse, men ofte i form av en rekke små tyverier som alt i alt utgjør det samme tapet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Everyone has a past, but that's just it - it's in the past. You can learn from it, but you can't change it

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

tuhamreIngeborgLibraritas vAnjaSoffa86DiddiÅsmund ÅdnøyIngunn SMorten BolstadAnn ChristinKarianne KrogstadBård StøreSolMia HusefestMariesverdenThomas Heie H.Hilde Merete GjessingIngeborg GBerit RCazaKaroline in WonderLilleviElisabeth SveeMonica  SkybakmoenHildeRisRosOgKlagingLars MæhlumSigrid NygaardMette-MellinoronilleSissel ElisabethCaroline H HeitmannMariarCarine OlsrødHelge-Mikal HartvedtRandi Annie FramnesBenedikteBabynemiKay NilsenHarald K