Tekst som har fått en stjerne av RisRosOgKlaging:

Viser 61 til 80 av 135:

Verbal vold kan være opptakten til fysisk vold. Og derfor bør man tenke seg om hver gang man tillater seg å slå noen med ord. Man planter kimen til vold når man bevisst ydmyker andre mennesker med ord. Derfor bør det alltid varsles når mennesker blir utsatt for drapstrusler og annen verbal vold. Det er en del av mobbens opphisselse. Før det til slutt smeller.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er lite som er mindre romantisk enn et sted som fratar mennesker både ansvar og verdi. Kjærligheten har ikke behov for noen overnaturlig hersker. Den er guddommelig nok i seg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

All the emails I get these days starts with sorry but I've been so busy, and I don't understand how we can be so busy and then have nothing to say to each other.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kikker ut, betrakter sivilisasjonens vugge.
Jeg skjelver.
Det føles ikke som min dag. Heller ikke mitt år. Eller liv, for den saks skyld. Jeg finner ikke sola. Den er gjemt i en grå verden.
Julie, jeg trenger deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når flaksen ikke står deg bi, og når tingene ikke går slik du skulle ønske det, husk at det er du selv som forfatter din egen historie. Du kan skrive den på hvilken som helst måte du vil, og ha med dem du selv ønsker. Og det kan være en vakker historie, eller en trist og tragisk. Du kan velge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen kan eiga eit anna menneskje, sa Maren lavt. E trur all må få ha noko inni seg som berre er sitt. Og all må få vara den ein er. Vara seg sjølv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et kort øyeblikk kjente hun et stikk i brystet. Hvordan skulle hun klare å gi fra seg barnet sitt? Hun grøsset. Gi fra seg barnet som hadde vokst i henne i ni måneder? Det sved.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De nikket. Hvem turte vel snakke en lege med uinnfattede briller midt imot?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg innså gradvis at når to mennesker stirrer på hverandre, går de fort trett. Men når de stirrer på det samme, i samme retning, kan de holde ut et helt liv.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

I økende grad blir barndommen frastjålet oss, både på målbare og umerkelige måter - ikke alltid som én momentan hendelse, men ofte i form av en rekke små tyverier som alt i alt utgjør det samme tapet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Everyone has a past, but that's just it - it's in the past. You can learn from it, but you can't change it

Godt sagt! (2) Varsle Svar

There's always another secret.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I've always been very confident in my immaturity.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sometimes while reading I'd suddenly realize the story wasn't making any sense. Then I'd look at the page numbers and find that several had been torn out. IT was always toward the end of the book, after I'd already invested a significant amount of time and imagination. Her way of twisting the knife, I suppose.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"I'm not going to wear a red dress," she said.
"It would look stunning, My Lady," she called.
She spoke to the bubbles gathered on the surface of the water. "If there's anyone I wish to stun at dinner, I'll hit him in the face.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fearless
Anja Hammerseng-Edin spiller for Larvik Håndballklubb. Hun ble kåret til håndball-Ems mest verdifulle spiller i 2012. Hun startet med Fearless fordi hun opplevde frykt på forskjellige måter, som satte, begrensninger. Hun begynte å tenke: Hvordan hadde livet sett ut om du var fryktløs? Hun startet med foredrag og i dag Fearless blitt større, i tillegg til foredrag og boka selges det også Fearless klær.
”Fearless handler om å være modig, når du egentlig er litt redd. Det er utenfor komfortsonen utviklingen skjer”
I boka skriver Anja om hvordan man kan bli mer fryktløs. Hun bruker historier fra idretten og i daglig livet. I boka står det mange øvelser som man kan gjøre for å prestere bedre og bli mer fryktløs. Hun forteller morsomme og lærerike fortellinger fra livet, om for eks søvn, foredrag og redsler.
Boka passer for ungdom og voksende, kanskje 13-50. Jeg syntes det en morsom, inspirerende og lærerik bok. Har du noe som hindrer deg i noe burde du lese denne boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en utbredt misforståelse at fortiden er over. Sannheten er at den aldri tar slutt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg føler meg som en fremmed, jeg snakker et annet språk, og det er med ett så tydelig, at jeg ikke hører til, ikke er hjemme her, kanskje ikke er hjemme noen steder, at hjemme er et sted jeg bærer inne i meg og ikke har noen å dele med.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Winners handler om Lily som er en jente som trener til OL i Utfor. Hun er 17 år gammel og hun er allerede en av de beste juniorene i verden. Bestevenninnen hennes Veronica spiller også en stor rolle i livet hennes. Veronica står også på ski og de er som erteris. De gjør alt sammen. Bill Thomas er faren til Lily. Han er kanskje verdens mest overbeskyttende far som bare vil alt godt for datteren sin. Høydepunktet hans gjennom dagen er når han ser Lily etter trening og hun gløder av motivasjon og glede.

Denne julen er de på samme sted som de alltid har vært hver jul, Squaw Valley. Treneren til Lily bor på et hotell nedenfor leieligheten de bor i. Det er tidlig på morgenen og Lily er allerede på vei ned mot heisen hvor treneren hennes venter. Avtalen er at hun skal ringe faren sin når hun er kommet ned etter første tur for å fortelle at alt er som det skal. Lily er ekstremt lidenskapelig ovenfor sporten sin og ingenting kan stoppe henne fra å bli verdens beste alpinist. Det var bare det at Lily hadde ikke ringt han enda og det hadde gått en hel time. Tiden gikk så sakte når hun ikke var der. Så Bill bestemte seg for å gå ned til heisen. Når han kommer ned dit blir han møtt av et syn han kommer til å ha mareritt om i lang tid.

Boken forteller oss om hvor langt man kan nå med mot og vilje. Når det kommer riper i lakken hvordan man håndterer det. Hvordan kan gjøre det beste ut av det?

Dette er en bok som jeg likte utrolig godt fordi alt var så realistisk skrevet samtidig som du lærer noe du kommer til å få bruk for resten av livet ditt. Jeg hørte stemmene oppe i hodet mitt samtidig som jeg satt ved siden av Lily imens hun snakket om hvordan dagen hennes hadde vært. Danielle skriver på en måte som gjør at du bare må vite hva som skjer videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lykken er en troløs venn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tor Arne DahlEster MahlumFrode TangenEli HagelundIngunn SBerit RDun AenghuselmeToveReadninggirl20Anniken RøilGVThomas KlakeggHarald KMartinenAnne-Stine Ruud HusevågJostein RøysetChristenOmwriterStjernekastRune U. FurbergVibekeBerit B LieAmanda AaserødJulie StensethkaroghAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLene ValdemarsenHeidi LLeseberta_23Kjell PAneGladleserBoktimmyHilde H  HelsethThomas Heie H.Marit HåverstadHallgrim BarlaupStregaMarianne M