En yogareise

om å finne seg selv gjennom yoga, pust og balanse

av (forfatter) og Johs Bøe (foto).

Cappelen Damm 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (6 terningkast.)

15 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Det holder at du er deg!

I En yogareise tar Henriette Lien utgangspunkt i yogaens evne til å hjelpe deg med å finne tilbake til kjernen i hvem du er for dermed å gi deg et enklere og mer balansert liv. Med yoga kan du finne veien til et ærlig og uredd liv.

Henriette Lien har reist hele livet, først som danser, nå som yogainstruktør, og hun betrakter også livet selv som en reise. I denne boka forteller Henriette om sine erfaringer med yogaens inntog i sitt liv, og gir råd og tanker til deg om betydningen av at du tar vare på deg selv og stoler på at du er god nok som du er. Hun viser også de viktigste øvelsene som sikrer en sunn kropp og et sunt sinn, og deler sine tanker om hva som gir henne nødvendig inspirasjon og pusterom i hverdagen. For Henriette hjelper yoga, meditasjon og pusteøvelser til å slippe tak i det som for henne er uvesentligheter, og hun ønsker å hjelpe oss til å gjøre det samme.

Dette er en bok som du kan ha liggende på nattbordet eller skrivebordet, som du kan ta frem når du trenger et pust i hverdagen og litt ekstra motivasjon.

«Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg ro i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner at det glipper litt. Regelmessig praksis er for meg nødvendig for å føle meg hel,» forteller Henriette.

Henriette er et kjent fjes fra tv, som danser, skuespiller og programleder. Nå reiser hun for det meste Norge rundt og holder kurs i yoga. Hun begynte å praktisere ashtanga yoga allerede i 2000, før hun sertifiserte seg som yogainstruktør og etter hvert begynte å undervise vinyasa flow, yin yoga og restorative yoga på fulltid. Hun har god forståelse av kroppens anatomi og er opptatt av hvilken effekt praktisering av yoga kan ha på livet ditt: Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen bedre håndterer livets påkjenninger og utfordringer når du gjør yoga regelmessig. Henriette Lien har over 23 000 følgere på Instagram.Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788202568290

EAN 9788202568290

Språk Bokmål

Sider 190

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Dette var en fryd å lese. Inspirerende og kloke Henriette som jeg har hatt glede av å treffe flere ganger og hatt stor glede av å delta i hennes yogaklasser. Hun setter ord på så mange ting som jeg er enig i og det føles så godt at andre tenker det samme som meg. Hvorfor skal vi alltid sette andres behov før våre egne, hvorfor nedprioritere våre egne ønsker , hvorfor være så redd for å si nei til ting vi egentlig ikke har lyst til. Det er ikke egoistisk å gjøre det JEG vil. Ikke være så opptatt av hva andre mener om meg, men leve dette ene livet vi har slik JEG ønsker. Synes du dette appellerer til deg har du garantert glede av denne boken. Det handler jo selvfølgelig også om yoga, men mye om hva yoga gjør med deg utenom matten og hvor nyttig yoga er mot det stressende, noe overfladiske samfunnet vi lever i. Denne boken kommer til å ligge fremme og brukes igjen og igjen. Namaste..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Yoga - en livsstil - din guide til yoga i hverdagen" av Maya Fiennes
 • "Mine to oldemødre" av Lisa Aisato N'jie Solberg
 • "Anna og det franske kysset" av Stephanie Perkins
 • "Høytleseren på 06.27-toget" av Jean-Paul Didierlaurent
 • "Jenta som ville redde bøkene" av Klaus Hagerup
 • "Dronen - kriminalroman" av Unni Lindell
 • "En fisk til Luna" av Lisa Aisato
 • "Langhelgen" av Veronica Henry
 • "Bobla" av Siri Pettersen
 • "Te med Mr. Dashti" av Marjan Kamali
 • "Vi var løgnere" av E. Lockhart
 • "Livet som var ment for deg" av Kristin Harmel
Alle bokanbefalinger for dette verket