Oppfølgeren av bestselgeren Tirsdagsdamene - reisen til Lourdes! Tirsdagsdamene reiser for å faste. Fem høyst ulike venninner, ett felles mål: komme bort fra hverdagen, redusere tempoet, rense ut, bli slankere og forhåpentlig mer tilfredse med seg selv, slik tidsånden tilsier. I forbindelse med sin årlige utflukt sjekker Tirsdagsdamene denne gangen inn på det ensomt beliggende borghotellet Achenkirch for å gjennomgå en streng diett. Syv dager uten adspredelser. Ingen telefoner, ingen menn, ingen familiære forpliktelser. "Årets mest fantastiske bok!" - Siv Lene, Boklageret Gulskogen. Monika Peetz (født i 1963) har i mange år arbeidet i Nederland og Tyskland som forfatter av filmmanus og hatt ansvaret for noen av Tysklands mest populære kriminalserier for fjernsyn.
Utgivelsesår 2015
Format Lydfil
ISBN13 9788202517489
EAN 9788202517489
Omtalt sted Tyskland
Jeg vet at bøkene om "Tirsdagsdamene" påstås å ligge på toppen av leselister og er blitt enormt populære. Men likevel så klarer jeg ikke bli mer enn middels engasjert.
Vel... forsåvidt en lettlest og tidvis fornøyelig bok, som den første, men ingen "høydare" synes jeg.
Kanskje en typisk "nr 2-bok"?
Boka skjemmes av en utrolig dårlig oversettelse... Noen som vet om språket er bedre i original drakt?
Oversettelsen: et sted står det at de spiser leverkaker. Tror det tyske ordet
"lebkuchen" er oversatt til leverkaker. Tja.... Lebkuchen er tyskernes svar på våre pepperkaker. Nydelige julekaker. Synes jeg ser for meg at dem stapper i seg leverkaker.
lettlest og grei underholdning. ;-)
"Det er alltid bedre å gjøre noe enn å la det være".