Stjerneskudd

av (forfatter) og Christian Rugstad (oversetter).

Press 2012 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.25 (20 terningkast.)

69 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Med Stjerneskudd er en av verdens aller beste krimforfattere, kritiker- og publikumsfavoritten Peter Temple, tilbake med enda en mørk og mesterlig fortelling fra Australias nattsider. Anne Carson er femten år. Hun er vakker og vilter - og kidnappet. Hennes velstående familie har samlet seg og besluttet å tilkalle Frank Calder, en tidligere soldat og gisselforhandler som nå har falt i unåde. Familien ønsker at han skal overlevere løsepengene til kidnapperne. Frank vil at de skal tilkalle politiet, men familien nekter, siden rot i politiets rekker nesten kostet et annet barn i Carson-familien livet flere år tidligere. Er det noen sammenheng mellom de to hendelsene? Er det grådighet som er motivet? Eller hevn? Eller kan det være noe helt annet? For å finne ut av det, må Frank gå langt ut over sine fullmakter. Mens Frank leter febrilsk etter mistenkte i nettet av Carson-familiens forretninger og avtaler, ekteskap og sidesprang, rivalisering og intriger, vet han at hvis instinktet hans er galt, vil jenta han leter etter, helt sikkert dø.

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2012

Format Innbundet

ISBN13 9788275475150

EAN 9788275475150

Genre Politi og detektiver Krim

Språk Bokmål

Sider 237

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 8 6 5 0 0

Bokomtaler

Denne boka har jevnt over fått så god omtale, at jeg automatisk var litt skeptisk når jeg tok fatt på den. SÅ god kan den da ikke være?
Men jo da – SÅ god kan den altså være – og det er den virkelig. Dette er krim på absolutt toppnivå; en god grunnhistorie, spennende jakt på kidnappere og motiv, et persongalleri med sine historier og hemmeligheter som krydrer og utfyller historien og en løsning som verken er for enkel eller kommer for raskt!

Peter Temple er en forfatter jeg lurer på hvorfor i all verden jeg ikke har oppdaget tidligere, men det kommer det til å bli en endring på nå. Dette var krim i toppklasse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan kanskje spør hvorfor jeg har lest alle fire bøkene hvis jeg er misfornøyd med at det er for mange navn i tre av dem. Men det er forrykende gode bøker. De er utrolig spennende og fartsfylte og en lurer hele tiden på hvordan ting henger sammen og hva som kommer til å skje. Så om du bare kan klare å glemme litt at du ikke husker hvem som var hvem i alle tilfellene, vil du bli meget underholdt!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den svakeste av forfatterens romaner som jeg har lest så langt. Blogginnlegget jeg skrev etter å ha lest den i juni 2013

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Mål for 2013: fullføre 50 av disse bøkene.


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bøker kjøpt pr 24/11. Må bare få nok tid til å lese... Prioriteringer, prioriteringer.... ;)


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Svart flo" av Peter Temple
 • "Blodig gjeld" av Peter Temple
 • "Et dødelig mørke" av Stuart MacBride
 • "En delikat sannhet" av John Le Carré
 • "På den onde dag" av Peter Temple
 • "Jernrosen" av Peter Temple
 • "Den gode datter" av Steffen Jacobsen
 • "På kanten av stupet" av Jane Hill
 • "Cape Town" av Deon Meyer
 • "Midtsommergalskap" av Andrew Taylor
 • "Kvelende mørke" av Andrew Taylor
 • "Vredens tid" av Stefan Tegenfalk
Alle bokanbefalinger for dette verket