Evas to år gamle sønn Sebastian blir bortført mens han er alene i hagen. Han kommer til rette igjen, og førskolelæreren Mattias blir dømt og fengslet. Men Eva er overbevist om at Mattias er uskyldig, og at overgriperen fortsatt er på frifot. Politiet nekter å ta opp saken, og Eva skjønner at hun er den eneste som kan beskytte Sebastian.
Forlag Silke
Utgivelsesår 2011
Genre Krim
en bok som vekk mange følelser når man leser boka
Boka handler om Eva og hennes lille sønn Sebastian på to år som hun nettopp har fått igjen etter en kidnapping og seksuelt misbruk. Politiet mistenker og arresterer raskt Sebastians barnehage-onkel. Eva tror at han er uskyldig, og at den som faktisk er skyldig fortsatt befinner seg i deres nærhet og bare venter på å slå til igjen. Men politiet står på sitt, at den skyldige er tatt. Vi følger Evas kamp for å finne sannheten og for å beskytte Sebastian.
En bra og spennende bok, med en veldig nervepirrende slutt!
Se alle bokelskere som følger dette verketØNSKER Å LESE ! ! ! Lista er stort sett et resultat av hva jeg finner her inne på bokelskere! Det er bøker jeg ikke har, og som jeg stort sett ikke finner på biblioteket her.