Besettende bra! En av de beste krimromanene jeg har lest i år. Det skal bli spennende å følge dette forfatterskapet videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg vil vel ikke akkurat kalle boka "besettende bra" (- for all del; boka var lesbar), men temaet er jo i aller høyeste grad både aktuelt og svært alvorlig. Temaet må også være vanskelig å skrive om; det å forgripe seg på små uskyldige barn slik at de blir merket og skadet, både fysisk og psykisk, for resten av livet.

Alle foreldres verste mareritt er vel at deres barn noengang skal bli misbrukt og ødelagt av pedofile mennesker og pedofile nettverk. Jeg forstår godt at slike opplevelser kan føre til vonde hevntanker, raseri og hat hos foreldrene, - og besettende tanker og ønsker om å ville ta (les: ødelegge, drepe) den skyldige som har forgrepet seg på barnet ditt. Jeg ville nok sikkert ha reagert slik selv, vil jeg tro, hvis jeg hadde opplevd noe lignende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at boka var "besettende bra", men kunne hatt litt mer på slutten, hvordan gikk det med de forskjellige etterpå??? Men kommer også til å følge denne forfatteren videre:))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka hadde fint driv, jeg greide ikke legge den fra meg før den var lest. Er enig med Linda i at det manglet litt på slutten. Kanskje det hadde funket bedre om forfatteren hadde avsluttet litt før, da hadde en sluppet å ergre seg over ut-malingen av uvesentlig stoff til slutt. Hadde nøyaktig samme følelse til den andre boka hennes. Men kommer det flere bøker av henne, vil jeg helt klart lese dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie