I Anne Holts Rivertonpris-vinnende krim er det dirrende hett, og det er forsommer. Den verste i manns minne for Oslo-politiet. Med tolv voldtekter og flere uløste drap, må politibetjent Hanne Wilhelmsen igjen erkjenne at voldtektsetterforskning ikke blir prioritert. Det skjer heller ikke når en tjuefire år gammel kvinne blir angrepet på vei inn i sin egen leilighet, for deretter å gjennomleve et voldtektshelvete. Men når politiet først aner en sammenheng mellom denne saken og en serie makabre blodbad uten verken offer eller gjerningsmann, omprioriteres ressursene. Men det er ikke bare politiet som er på vei mot et oppgjør med gjerningsmannen. «Holts beretning om samfunnsmessig og etisk forfall balanseres med glimt av patos, medmenneskelighet og kjærlighet.» Wall Street Journal «… heidundrende og spennende.» Inger Bentzrud, Dagbladet
Forlag Vigmostad Bjørke
Utgivelsesår 2021
ISBN13 9788241957086
EAN 9788241957086
Serie Hanne Wilhelmsen (2)
Genre Politi og detektiver Krim
Tildelt litteraturpris Rivertonprisen 1994
Troverdige karakterer i boka, i tillegg spennende lesing!
Se alle bokelskere som følger dette verketEgentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.