Rødhette

kriminalroman

av (forfatter).

Aschehoug 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.14 (262 terningkast.)

1460 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Judith, Lisbeth og Carol vokser opp hos bestemoren sin fordi moren har problemer med å ta vare på dem. Vi følger dem som småjenter på seksti-tallet, som tenåringer og som voksne kvinner. Lisbeth blir jordmor, Judith fotograf og Carol er en alkoholisert og mislykket kvinne. En av søstrene rydder farlige, irriterende og brysomme menn av veien, mens hun tilsynelatende fremstår som en vanlig dame. Men så kommer en pensjonert lensmann på sporet av henne.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788203189333

EAN 9788203189333

Serie Aschehoug maxi

Genre Krim

Omtalt tid 1960-1999

Omtalt sted Island Oslo Nord-Norge

Språk Bokmål

Sider 350

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

25 77 99 40 13 8

Bokomtaler

Dette er en bok jeg leste mens jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg husker derfor ikke hvorfor jeg likte den så godt, men det gjorde jeg. Det er nok på tide at jeg leser den igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Snakk om å bli ført inn i tankene til en kvinnelig psykopat! Fantastisk å få være flue på veggen i nok en Unni Lindell roman. Er så mange aspekter av menneskesinnet som blir belyst her at det var en grufull fryd å være leser. En real page-turner!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kjedelig rett å slett

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min omtale av Rødhette. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gørr kjedelig rett og slett som jeg slet meg gjennom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Det er rart egentlig at ikke kvinner utfører flere mord. Mord har noe med den gamle husmorrollen å gjøre. I stedet for å stable tallerkener, tørke støv, skure og vaske og stable alt pent på plass i hyllene igjen, rydder jeg vekk menn. Man må være veldig bevisst, ha litt mot, sans for detaljer, forstå psykologi, være litt selvsikker. Jeg har ryddet bort noen drittsekker. Etterpå blir alt rent og pent igjen, for en liten stund. Men støvet og skitten kommer jo alltid tilbake igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Hun er Willys mor, og han er barnet hennes. Hun holder pusten for ikke å skremme vekk øyeblikket. Akkurat nå har hun klatret noen millimeter oppover inni seg selv."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Egentlig bare alt jeg har lest oppigjennom...det som er verdt å nevne riktignok. Hukommelsen min er elendig, så jeg husker sikkert ikke alt en gang=)Mye av dette ble lest sene nattetimer i en liten, blå brakke da jeg jobbet nattevakt som vekter på ubåthavna i Kristiansand, på ferieturer eller under dyna.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg håper å få lest i sommer!


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker som Ida har lest...


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre utgaver