Denne likte jeg ikke noe særlig, og ble veldig forundret over det. Vanligvis liker jeg Unni Lindells bøker veldig godt, men denne synes jeg var langtekkelig. Hørte den på lydbok og kjente jeg gled stille vekk i tankene og irriterte meg litt over at "kan vi ikke komme videre" og da var det flere cd-plater igjen..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er helt ubegripelig for meg at Unni Lindells bøker har oppnådd så stor popularitet, jeg synes hun er en utrolig dårlig krimforfatter. Jeg har prøvd meg på et par av bøkene, blant annet denne, og jeg er like forundret hver gang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mja, alle bøkene hennes er ikke like gode. Men som "tidtrøyte" når man ikke har andre bøker for hånden, syns jeg de har vært greie. Jeg likte forresten "Rødhette" ganske godt den gangen jeg leste den. Men liker som regel bedre Karin Fossum og Jo Nesbø av norske krimforfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla