Likte denne godt jeg, lest den flere ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Grøss og grøss og gru... dette var levende og godt fortalt av Unni Lindell! Jeg levde meg helt inn i historien de to dagene det tok meg å lese den. Neste gang jeg går inn på Baker Hansen i Bogstadveien vet jeg at jeg spontant og ubevisst kommer til å se etter Lilly..!

Jeg liker godt idéen bak romanen, som forfatteren presenterer bakerst i boken :) Anbefales!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lenge siden jeg har lest en Lindell bok. Kanskje på tide igjen. Har ikke denne stående, men den er nå i alle fall notert på ønskelisten. Takk for tips!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde den i flere år i hylla mi før jeg orka lese den. Men den er bra, bevares.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har det sånn ennå, jeg. Den står der - ulest. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hiv deg rundt, les og lev deg inn i historien :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sånn, da var det gjort. Jeg har kviet meg for å lese den, for den virket så ekkel, og en venninne av meg likte den ikke. En page-turner, men jeg ble litt irritert underveis, for det var liksom ikke grenser. Men etterordet satte tingene litt mer på plass, så jeg likte den plutselig bedre da. En sterk 4'er. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marie ØstvoldHallgrim BarlaupBjørg L.Sigrid Blytt TøsdalHelge-Mikal HartvedtsusannaHanne Kvernmo RyeTor Arne DahltuhamreBeathe SolbergVigdis VoldMarianne TÅsmund ÅdnøyalpakkalillianerCamillaLars MæhlumElisabeth SveeGeir SundetHarald KMcHempettAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPirelliSynnøve H HoelCarine OlsrødLene AndresenAnette SHilde VrangsagenLinnbuchwurmVibekeErlendSol SkipnesJenny Dahl BakkenToveBerit B LieLeseberta_23HegeTatiana WesserlingBente Nogva