Svend Foyn blir kastet ut i sin vanskeligste sak noensinne, inn i et myserium som på dramatisk vis skal komme til å utfordre hans egne holdninger i jakten på rettferdighet.
Hva skjedde med Elvira Widerberg? Bit for bit, lag for lag, avdekkes nye fortellinger bak småbyens pene fasade. Ingen er uten hemmeligheter, Foyn. Alle har sine.
Forlag Publicom
Utgivelsesår 2015
Serie Svend Foyn (14)
Genre Politi og detektiver Krim
Jeg lyttet meg gjennom denne i rekordfart. Denne boka har det meste jeg forlanger av en god krim. Driv, snerten humor, spennende plott, overraskende vendinger og solid håndtverk. Samt en god oppleser.
Her er min bloggomtale.
deilig- akkurat passelig krim med Foyns humor til å humre over- Jeg storkoste meg
Svend Foyn nr 14
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketPrivatetterforsker Gunnar Stranda var en mann av få ord. At han hadde en gullfisk som sin nærmeste venn, virket fullkomment naturlig.
Satser på et bedre leseår enn 2013, som ble et år med alt for lite lesing. Finnes så mange bøker der ute jeg har lyst til å lese, så årets nyttårsforsetter må være å la Candycrush vike plassen til fordel for andre og mer givende gjøremål, som for eksempel lesing. Så får vi se når 2014 er over om jeg klarte å oppfylle fortsett mitt :)