Boka gir et humoristisk innblikk i pakistanernes historie i Norge, og forteller om hvordan det var å vokse opp som en eksotisk liten fargeklatt på Lørenskog på 70- og 80-tallet. Hva gjør du når du er den eneste i klassen som lukter hvitløk, hvordan er det å gå i bursdager når du ikke får lov til å spise pølser og hva gjorde Noman når de andre dro på stranda for å bli brune?
Forlag Lydbokforlaget NRK
Utgivelsesår 2006
Genre Personlige beretninger
Omtalt sted Akershus
Omtalt person Noman Mubashir
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket44 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket"Bindestreksnordmenn". Forfattere med tilhørighet til flere land enn Norge. Enten de er født i et annet land eller norskfødte med én eller begge foreldre fra annet land enn Norge. Adopterte er dermed med på lista. Det er en stor variasjon som vises her - heldigvis.
Obs - lista er under arbeid, så kom gjerne med tips :-)