Mat og drikke

av (forfatter), Ole Martin Alfsen (forfatter) og Ingvar Eriksson (illustratør).

Press 2007 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

38 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Fra mannen bak verdens beste kokebok Husmannskost kommer det nå en praktbok om mat og drikke. Sammen med vinkjenneren Ole Martin Alfsen har Tom Victor Gausdal i flere år hatt en ukentlig spalte i et tyvetall aviser landet rundt. I løpet av fire år er det blitt over 300 artikler om mat og vin. I boken er det store råmaterialet blitt foredlet til en i enhver forstand stor matbok som fotfølger råvarene gjennom kalenderåret og byr på et vell av tips og oppskrifter til hjemmebruk. Med nye bilder fra Nordens beste matfotograf, svenske Ingvar Eriksson, blir dette en omfattende inspirasjonsbok og bruksbok - et unikt verk som bør friste gourmeter og alminnelig matglade i alle land.

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2007

Format Innbundet

ISBN13 9788275472814

EAN 9788275472814

Språk Bokmål

Sider 383

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Mer" av Tom Victor Gausdal
  • "Bakeboka" av Sverre Sætre
  • "Ingredienser - oppslagsverk for matelskere" av Clare Ferguson
  • "Tina - mange tips fra TV-programmene Mat" av Tina Nordström
  • "Gourmet for folket" av Ole Jonny Eikefjord
  • "Slikkepott - mine beste kakeoppskrifter" av Lise Finckenhagen
  • "Kokeboka" av Wenche Andersen
  • "Wenches beste - fra God morgen Norge" av Wenche Andersen
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Helt chef! - bli chef på eget kjøkken og få gjestene til å trives" av Rune Pal
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
Alle bokanbefalinger for dette verket