Gourmet for folket

av (forfatter) og Werner Anderson (illustratør).

Samlaget 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (2 terningkast.)

13 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder oppskrifter på ti treretters menyer bestående av sunne og lett tilgjengelige råvarer. Menyene kan utvides med ulike småretter og ost med tilbehør, i tillegg kommer forslag til vin som er å få tak i på Vinmonopolet til en overkommelig pris. Boken har også med oversikt over nødvendige redskaper og gir en innføring i grunnleggende teknikker bl.a. forvelling av grønnsaker og biffsteking, samt handlelister og oppskriftsregister.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder oppskrifter på ti treretters menyer bestående av sunne og lett tilgjengelige råvarer. Menyene kan utvides med ulike småretter og ost med tilbehør, i tillegg kommer forslag til vin som er å få tak i på Vinmonopolet til en overkommelig pris. Boken har også med oversikt over nødvendige redskaper og gir en innføring i grunnleggende teknikker bl.a. forvelling av grønnsaker og biffsteking, samt handlelister og oppskriftsregister.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788252172874

EAN 9788252172874

Språk Nynorsk

Sider 167

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 2 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "En rekke avbrutte forsøk" av Selma Lønning Aarø
  • "Shakespeares Hamlet" av Oscar K.
  • "Andvake - forteljing" av Jon Fosse
  • "Monstermenneske - roman" av Kjersti Annesdatter Skomsvold
  • "Fatso - roman" av Lars Ramslie
  • "Den hemmelige historien" av Donna Tartt
  • "Døden ved vann" av Torkil Damhaug
Alle bokanbefalinger for dette verket