Bakeboka

av (forfatter) og Ingvar Eriksson (illustratør).

Press 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (1 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Alle har lyst til å bake mer. Men hvilken oppskrift på grovt hverdagsbrød er egentlig den beste? Hva er de gode tipsene for rundstykker til helgefrokosten eller skolebrød til barnebursdagen? Hvordan var det bestemor pleide å bake den utrolig gode kringla si? Og hva med de spesielle teknikkene alle snakker om, fra eltefrie brød og superenkel grytebakst til surdeigsbaking og langsom heving? Bakeboka samler absolutt alle oppskrifter som hjemmebakeren trenger, fra firkornbrød og grovt rugbrød til loff og rosinboller. Samtidig viser den oss hvordan baking kan være enkelt, moro og matnyttig.

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788275476713

EAN 9788275476713

Språk Bokmål

Sider 311

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Bare slapp av: Å bake brød med gulrot er ikke noe sånt sleipt sunnhetstriks som når folk påstår at pizza er like godt med grov bunn og fiskepudding på toppen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Gode bøker om det vi spiser og drikker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Kok & stek - lær deg alle de beste teknikkene" av Kulinarisk akademi
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Kokkelære - den store kokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Norges nasjonalretter - en matglad reise i vårt eget land" av Arne Brimi
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Den nye smårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Familiekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Mysteriet mamma" av Trude Lorentzen
  • "Operasjon sjølvdisiplin" av Agnes Ravatn
Alle bokanbefalinger for dette verket