Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på vanlige norske retter, som kjøttkaker i brun saus og kokt torsk i skiver. Den inneholder også oppskrifter på mange matretter som har sitt opphav i andre land. Oppskriftene spenner fra hverdagsmat til festmat, og de er enkle å følge. Med ordforklaringer og oppskriftsregister.
Forlag Gyldendal undervisning Helsedirektoratet
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788205431287
EAN 9788205431287
Språk Bokmål
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Enkle oppskrifter, lett å finne fram, oversiktlig kokebok. Alt i alt, jeg er fornøyd!
Hvem savner vel ikke KOKT torsk..
300 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketKokebøker jeg bruker nesten hver dag og som er proppfull med gode og hverdagslige oppskrifter :)
Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!
Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!