Hvordan koke vann

alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen Damm 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.62 (13 terningkast.)

71 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I denne revolusjonerende kokeboken tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer. Hvordan hakke løk uten å gråte? Hvorfor blir potetmosen av og til seig? Hvordan få til en perfekt stekt biff? Hva er hemmeligheten bak en saus som ikke skiller seg? Kort sagt: Alt du burde kunne om mat, men ikke våget å spørre om. Andreas Viestad bruker moderne matvitenskap til å finne fram til nyttige triks og gode forklaringer på matlagingens mysterier, og han viser klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Andreas mener at jo mer du vet om hva som skjer når du lager mat, desto enklere, morsommere og mindre uforutsigbart blir det. Og det aller viktigste er at maten blir bedre. Hvordan koke vann er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av. Hvordan koke vann ble kåret til Årets kokebok av Natt & Dag første gang den kom ut.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788202355890

EAN 9788202355890

Språk Bokmål

Sider 267

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 4 2 0 0

Bokomtaler

Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

71 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Du vil kanskje også like

  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "The flying culinary circus - den aller beste, lureste og mest praktiske kokeboken" av Flying Culinary Circus (kokkegruppe)
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
Alle bokanbefalinger for dette verket