Hvordan koke vann

alt du bør kunne om mat, men ikke våget spørre om

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.62 (13 terningkast.)

71 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I denne revolusjonerende kokeboka tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer og mysterier og viser deg klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788202282950

EAN 9788202282950

Språk Norsk bokmål

Sider 267

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 4 2 0 0

Bokomtaler

Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "(Nesten) alt du trenger å vite om norsk - 52 om språk" av Helene Uri
  • "Fredag hele uka" av Lise Finckenhagen
  • "Familiemat - noe godt hver dag" av Andreas Viestad
  • "Å klemme fingeren i døra - en bok om følelser" av Vera Micaelsen
  • "Elvis Presley" av Kjetil Rolness
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "På tur om vinteren" av Lars Monsen
  • "Small talk - hvordan snakke om det meste med de fleste" av Thomas Leikvoll
  • "Mat på tur - kunsten å imponere med et stormkjøkken" av Erling Kagge
  • "Julemat" av Andreas Viestad
  • "Norsk humor" av Are Kalvø
  • "Stiansen inviterer til fest" av Bent Stiansen
Alle bokanbefalinger for dette verket