Omtale fra forlaget
I denne revolusjonerende kokeboka tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer og mysterier og viser deg klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788202282950
EAN 9788202282950
Språk Bokmål
Sider 267
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!
Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.