Hvordan koke vann

alt du bør kunne om mat, men ikke våget spørre om

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen 2008 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.62 (13 terningkast.)

71 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I denne revolusjonerende kokeboka tar matjournalist Andreas Viestad for seg kokekunstens små og store utfordringer og mysterier og viser deg klassiske og moderne teknikker du har bruk for hver gang du lager mat. Boka er breddfull av informasjon du blir klokere av, med mer enn 200 tips og oppskrifter du blir mett av.

Bokdetaljer

Forlag Cappelen

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788202282950

EAN 9788202282950

Språk Bokmål

Sider 267

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

3 4 4 2 0 0

Bokomtaler

Ingrid Espelid Hovig i moderne utgave. Hvordan lage helstekt fisk eller en saus? Viestad har gode enkle svar. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viestad har klart det kunststykket å skrive en ujålete bok om molykylær gastronomi. Jeg hadde i utgangspunktet trodd det var umulig. Hatten av! :) Viestad er en dyktig skribent og det er lett å følge ham. For min personlige del har jeg lest en del bøker om dette før og da blir det en del repetisjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Nord for Eden - ny norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Tradisjonelt - mat for alle anledninger" av Borghild Fiskå
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Jamie hver dag" av Jamie Oliver
  • "Sunnere hverdagsmat" av Kari Jaquesson
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Hjemme hos Jamie - det gode liv går kjøkkenveien" av Jamie Oliver
Alle bokanbefalinger for dette verket