Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka beskriver ti forskjellige menyer med flere retter og oppskriftene beskriver framgangsmåten trinn for trinn. Til hver meny er det foreslått en vinmeny. Blant menyene er Det store sjøslaget, med oppskrifter på bl.a. blini med løyrom, crostini med krabbe, kamchatkakrabbesalat, reker og triffli og Ny-norsk med oppskrifter på bl.a. bacalao og bortskjemte bondepiker.
Omtale fra forlaget
Boka beskriver ti forskjellige menyer med flere retter og oppskriftene beskriver framgangsmåten trinn for trinn. Til hver meny er det foreslått en vinmeny. Blant menyene er Det store sjøslaget, med oppskrifter på bl.a. blini med løyrom, crostini med krabbe, kamchatkakrabbesalat, reker og triffli og Ny-norsk med oppskrifter på bl.a. bacalao og bortskjemte bondepiker.
Forlag Dinamo forlag
Utgivelsesår 2007
Format Heftet
ISBN13 9788280711755
EAN 9788280711755
Språk Bokmål
Sider 295
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
En fin og inspirerende kokebok som forklarer godt alle rettene. Har bare lagd pizzaen fra denne, men å lese den gjør at man tør å prøve andre ting. Det er det viktigste med en kokebok synes jeg. Bor på et lite sted med begrenset utvalg i butikkene, men har man litt erfaring kan noe erstattes med like godt resultat.
Fin bok med masse bra småtips. Er litt overrasket over ferdigmatbruken. Mat har selvfølgelig mange funksjoner, men i en bok som skal omhandle gourmet ser jeg ingen grunn til å bruke ferdig bløtkakebunn.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket