Familiekokeboka

av (forfatter), Tom Victor Gausdal (forfatter) og Sigurd Fandango (foto).

Press 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.17 (23 terningkast.)

91 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Av alle livets små og store spørsmål er det ett du garantert aldri blir ferdig med å stille: Hva skal vi ha til middag i dag?

I 10 år nå har den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka fra Ole Martin Alfsen og Tom Victor Gausdal hjulpet nordmenn i alle aldre å løse middagsflokene sine - med massevis av gode oppskrifter, råd og tips, og topp fagkunnskap kombinert med en ujålete tone. Få andre kokebøker har fått samme status: Elsket av både lesere og kritikere, med nærmere 150 000 solgte eksemplarer, og utropt til en av de beste og viktigste kokebøkene i Norge i nyere tid.

Nå har mesterkokkene Gausdal og Alfsen gått sammen for å gjøre Familiekokeboka enda større, bedre og mer brukervennlig. Alle oppskrifter er gjennomgått og oppdatert - og over 200 nye oppskrifter er lagt til. En lang rekke nye hverdagsfavoritter har kommet inn, og særlig kapitlene om fisk og sjømat og om grønnsakstilbehør har blitt mye større. I tillegg har boka har fått et helt nytt kapittel med vegetariske middagsalternativer. Resultatet er en ny og fristende - men likevel gjenkjennelig - utgave av en av de mest populære og nyttige kokebøkene noensinne laget på norsk.

- Klassiker i ny, oppdatert og utvidet utgave
- Alt du trenger å vite på hverdagskjøkkenet
- Over 200 nye oppskrifter

«Den beste og mest anvendelige kokeboken på mer enn ti år, kanskje på en generasjon. Et moderne, oppegående alternativ til standardbøker som den rutete.»
Yngve Ekern, Aftenposten

Bokdetaljer

Forlag Press

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788232802968

EAN 9788232802968

Språk Bokmål

Sider 512

Utgave 2

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

9 10 3 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

91 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!

Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.

Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode bøker om det vi spiser og drikker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Den store kakeboka" av Sverre Sætre
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Alene hjemme - kokebok for små husholdninger" av Bent Stiansen
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Nigellas sommermat" av Nigella Lawson
  • "Stiansen inviterer til fest" av Bent Stiansen
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
Alle bokanbefalinger for dette verket