Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Fin bok med masse bra småtips. Er litt overrasket over ferdigmatbruken. Mat har selvfølgelig mange funksjoner, men i en bok som skal omhandle gourmet ser jeg ingen grunn til å bruke ferdig bløtkakebunn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin og inspirerende kokebok som forklarer godt alle rettene. Har bare lagd pizzaen fra denne, men å lese den gjør at man tør å prøve andre ting. Det er det viktigste med en kokebok synes jeg. Bor på et lite sted med begrenset utvalg i butikkene, men har man litt erfaring kan noe erstattes med like godt resultat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas