Fallen engel

av (forfatter) og Jan Chr. Næss (oversetter).

Gyldendal 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.69 (143 terningkast.)

324 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Mørkt, romantisk, mystisk og forførende -- internasjonal megabestselger endelig på norsk!

Nora faller viljeløst og absolutt mot bedre vitende for den mystiske Patch ? gutten med det hånlige smilet, det gjennomborende blikket og den ubehagelige evnen til å vite hva hun tenker og hvor hun er til enhver tid.
Plutselig befinner hun seg i et kaos av farlige situasjoner og uforklarlige hendelser ? den urgamle kampen mellom de udødelige. Patch er en fallen engel som ønsker å bli menneske. For å redde ham og gi ham vingene tilbake, må hun ofre seg selv. Men vil han la henne gjøre det? Nora vet snart ikke hvem hun kan stole på. Hun skjønner at hun må velge: Enten gi opp motstanden og bli hans, eller komme seg så langt unna som bare mulig. Men når sannheten om Patch begynner å gå opp for henne, er det for sent å snu ?

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788205413153

EAN 9788205413153

Serier Hush, Hush (1) Nora Grey (2) Fallen engel (1)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 441

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

39 53 28 15 6 2

Bokomtaler

Hva skal man si? Jeg likte den, så absolutt, for jeg har jo lyst til å lese resten i serien, men det gikk så utrolig fort å lese, både fordi den ganske lettlest, men også fordi det virker som forfatteren har hatt dårlig tid når hun har skrevet den. Det var så mye frem og tilbake og hopping i historien.
Boken kan minne endel om Twilight, men om det er positivt eller negativt for være opptil hver enkelt å vurdere.

Ps: Etter å ha lest gjennom over halvparten av boken var jeg så dum og googlet forfatteren, dermed greide jeg ikke å danne mitt eget bilde av hvordan hovedpersonen Nora ser ut, dette fordi forfatterens beskrivelse av utseende var, i mine øyne, likt forfatteren selv. Dette irriterte meg litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nye favoritt romanse-serien min <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken har fått høye terningkast inne hos bokelskere.no, og derfor måtte jeg gi den en sjanse. Jeg er jo veldig glad i fantasy, så å prøve kunne jeg i alle fall gjøre! Den hadde en del spenning, og jeg likte historien godt. Synes kanskje det skjedde litt for lite handling med tanke på hvor tykk boken er, men jeg ble helt oppslukt etter at jeg var halvveis. Leste den faktisk ut på en dag ca, så det lover jo bra!

Resten av omtalen min kan du lese her: http://sarai94.blogg.no/1382886821_fallen_engel.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den første boka i serien til Becca Fitzpatrick, og jeg elsket den fra første stund. For å si det sånn så begynte jeg egentlig å lese på boka Crescendo helt til jeg fant ut at det var den andre boka..ops. Og jeg vil bare si at det ikke var så lurt.
For at jeg ikke skal begynne å røpe noe av handlinga så er det nok best at jeg stopper her, men dette er en av de beste bøkene jeg har lest, og jeg anbefaler sterk at du leser denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken overrasket meg positivt på så mange måter! Jeg ble litt skeptisk da jeg fant ut at boken handlet om Engler,men bekymret meg uten grunn! Dette er en flott og litt annerledes bok! Den er morsom og romantisk, samtidig som den er full av spenning. Eneste som trekker litt ned er at enkelte kapitler ble litt lange, med mye hverdagsdetaljer og lite handling.

Jeg skal definitivt lese resten av serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

"If you can't feel, why did you kiss me?" Patch traced a finger along my collarbone, then headed south stopping at my heart. I felt it pounding through my skin. "Because I feel it here, in my heart," he said quietly."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og jeg består nesten utelukkende av ben, omtrent som en barkrakk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Snakke sammen? Vi skal kysse

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I put my head down, pumped my arms, and tried to remember how the pros on ESPN slid into base. Feetfirst? Headfirst? Stop, drop, and roll?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Too close, I thought. There was nothing wrong with fire... as long as you didn't stand too close.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Gode, men ikke nødvendigvis så kjente engelske fantasybøker jeg mener fortjener annerkjennelse eller i hvert fall at bokelskere vet om dem. Alle bøkene unntatt Airman har etterfølgere.


Godt sagt! (9) Varsle Svar

Her er de bøkene jeg syns er de beste innen fantasy


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette er ei liste over bøker som finst fleire av i same serie :) Gjer som meg og les den første. Du finn fort ut om dette er noko for deg. Har nett gått gjennom bokkilden.no for å finne ut om det er komt nokre nye i desse seriane. Men nokon er med for å gi info om desse bøkene som er verdt å lese :) Dette er ein peikepinn på kva eg les for tida. Må ordne ny ønskelåneliste til biblioteket her skjønner eg :) Må innrømme at nokon er bedre enn andre, men ramser dei opp likevel så kan du få ditt eige synstpunkt og nokon er på veg til å bli lest her heime :)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bøker bøker bøker!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Må jo holde styr på hva jeg kommer til å lese dette året også;) Denne gangen har jeg prøvd å skrive litt om hver av bøkene, slik at listen blir litt mer utfyllende. Planen er å komme seg gjennom en bok i uka, altså minst 52 i løpet av året, så får vi se hvor bra/dårlig det prosjektet går;)

Totalt 58 bøker, dog en del lettleste barnebøker. Jeg er fornøyd med å ha kommet meg gjennom prosjektet, det var ikke verre enn at det gikk, til tross for at det nesten ikke ble noe lesing i høst i det hele tatt! Det er ikke alle bøkene jeg har skrevet noe om, men det kommer kanskje etter hvert;)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Crescendo" av Becca Fitzpatrick
 • "Finale" av Becca Fitzpatrick
 • "Stillhet" av Becca Fitzpatrick
 • "Crescendo" av Becca Fitzpatrick
 • "Silence" av Becca Fitzpatrick
 • "Giftige hjerter" av S.B. Hayes
 • "Til jeg dør" av Amy Plum
 • "Våk over meg" av Amy Plum
 • "Fallen" av Lauren Kate
 • "Torment" av Lauren Kate
 • "Pandemonium" av Lauren Oliver
 • "Blodrød vei" av Moira Young
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver