Hush, hush har skrevet seg inn i mine favoritter. Hadde kanskje litt for store forventninger til boka, men etter å ha blitt ferdig med boka, kan jeg abselutt ikke si at den ikke nådde opp til mine forventninger. Jeg satt gjennom boka med latter i halsen samt spenning som pirret gjennom ryggraden.

Dette er den første boken jeg har lest som handler om engler (eller fallne engler om du vil), så jeg visste ikke helt hvor boken ville føre. Og nyskgerrig som jeg er, begynte jeg å lese. Første side trekker deg inn i boka uten helt å fortelle deg hvor og hvem det er du leser om. Du blir dratt rett ned i handlinge med en gang. Etter å ha lest de første sidene, kunne jeg rett og slett ikke legge bort boken.

Andre bok kommer til å fortæres i løpet av nærmeste fremtid...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Det er klart blitt en av mine favoritt bøker også, og toeren. Jeg syns det var kjempegøy å lese om fallne engler, sikkert fordi det var noe nytt for meg. jeg gleder meg til den tredje boken i serien kommer :D er dumt det er så lenge å vente..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal om ikke lenge begynne på toeren selv. Gleder meg til det... Det var noe helt nytt ja, har lest mye av vampyr bøker, og er helt hekta på det. Men dette er kankskje en sjanger jeg veldig godt kan tenke meg å lese.

Hvor lenge er det til den kommer ut da?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den kommer ikke før 18 oktober :( jeg er også helt hektet på vampyrer. men jeg syns det er kjempegøy å lese om noe annen. hihi =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å så kjedelig!! Hvordan skal man klare å vente på den?! Vel, jeg får vel bare lese andre bøker i mens :) Bokhyllen er hvertfall full med uleste bøker :) Ja, det er faktisk kjempegøy å lese litt forskjellig. Ikke bare holde seg til en sjanger. Men det er nok min favorittsjanger det altså, vampyrsjangeren altså :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ja haha, tror den må være min også. Twilight var den boken som gjorde at jeg hadde lyst å begynne å lese :D men nå som jeg har lest så masse annet kan jeg ikke si at de er så gode bøker som jeg syntes før.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Twilight var min først vampyr bok. Jeg visste egentlig ikke at det var en vampyrbok, før etter å ha lest og funet det ut. Derfor begynte jeg å like vampyrbøker. Men som du sier, synes jeg ikke Twilightserien er noe bra. Jeg synes det er for kjedelig og forutsigbart. Og det finnes så mang andre bedre bøker enn dem. :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva