Her er de bøkene jeg syns er de beste innen fantasy


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hva handler Trudi Canavan´s bøker om :) Så på dem i butikken og overveide og kjøpe dem :) Er de veldig gode, sånn skal leses agtig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kult=)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, jeg har nettopp landet etter Harry Potter og dødstalismanene og lurer på om du kan anbefale en annen forfatter eller serie i fantasy-sjangeren? Gjerne noe som poden på 15 også kan ha glede av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Så hyggelig å bli spurt om noe sånt :)

Om du ikke har lest Dødslekene er dette definitivt en bok du burde lese. Passer for begge kjønn og alle aldre fra 14 og oppover.

Eragon er jo en serie som er litt i samme verden som Harry Potter og Ringenes Herre (Hobbiten er jo standard "fantasy-pensum", hvis du ikke har lest den). Konge bøker, populære blant guttene jeg kjenner.

The magicians guild og The wheel of time er serier jeg vil anbefale til dere begge, mens Rubinrød er vel mest for deg ;)

Håper dette hjalp, kos deg med bøkene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har de tre ringenes herre bøker og de står på to do listen.. Men burde man lese Hobbiten først eller etter på??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hobbiten er boka om hvordan det hele startet. Jeg ville definitivt startet med den, for allerede der blir du kjent med mange av de viktigste karakterene og hendelsene :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar, jeg så jo at du hadde lest en del fantasy! Da har jeg Dødslekene, Hobbiten og Eragon på ønskelisten til å begynne med. Potter og Ringenes herre er vi ferdig med (for nå). Takk for hjelpen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja det kan man si :) Høres bra ut det. Bare hyggelig å være til hjelp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun Svensli