Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne boken overrasket meg positivt på så mange måter! Jeg ble litt skeptisk da jeg fant ut at boken handlet om Engler,men bekymret meg uten grunn! Dette er en flott og litt annerledes bok! Den er morsom og romantisk, samtidig som den er full av spenning. Eneste som trekker litt ned er at enkelte kapitler ble litt lange, med mye hverdagsdetaljer og lite handling.

Jeg skal definitivt lese resten av serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den første boka i serien til Becca Fitzpatrick, og jeg elsket den fra første stund. For å si det sånn så begynte jeg egentlig å lese på boka Crescendo helt til jeg fant ut at det var den andre boka..ops. Og jeg vil bare si at det ikke var så lurt.
For at jeg ikke skal begynne å røpe noe av handlinga så er det nok best at jeg stopper her, men dette er en av de beste bøkene jeg har lest, og jeg anbefaler sterk at du leser denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken har fått høye terningkast inne hos bokelskere.no, og derfor måtte jeg gi den en sjanse. Jeg er jo veldig glad i fantasy, så å prøve kunne jeg i alle fall gjøre! Den hadde en del spenning, og jeg likte historien godt. Synes kanskje det skjedde litt for lite handling med tanke på hvor tykk boken er, men jeg ble helt oppslukt etter at jeg var halvveis. Leste den faktisk ut på en dag ca, så det lover jo bra!

Resten av omtalen min kan du lese her: http://sarai94.blogg.no/1382886821_fallen_engel.html

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nye favoritt romanse-serien min <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva skal man si? Jeg likte den, så absolutt, for jeg har jo lyst til å lese resten i serien, men det gikk så utrolig fort å lese, både fordi den ganske lettlest, men også fordi det virker som forfatteren har hatt dårlig tid når hun har skrevet den. Det var så mye frem og tilbake og hopping i historien.
Boken kan minne endel om Twilight, men om det er positivt eller negativt for være opptil hver enkelt å vurdere.

Ps: Etter å ha lest gjennom over halvparten av boken var jeg så dum og googlet forfatteren, dermed greide jeg ikke å danne mitt eget bilde av hvordan hovedpersonen Nora ser ut, dette fordi forfatterens beskrivelse av utseende var, i mine øyne, likt forfatteren selv. Dette irriterte meg litt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie