Det er herlig å lese sånne ungdomsbøker, mimre tilbake til hvor "slitsomt" det var med kjærlighetslivet. Det er voldsomme opp-og nedturer. Jeg syns personlig at den var litt tam, at noe manglet. Nora fikk liksom aldri helt bestemt seg for hva hun ville, til tross for kriblingen i magen. Jeg skal likevel lese neste bok, og håper det skjer noe mer der. Til de som liker ungdomsbøker fylt med kjærlighet og intriger, men ikke engler og sånt, kan jeg absolutt anbefale "Perfekt kjemi". Den er helt herlig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg levde meg fullstendig inn i denne boken, jeg elsket alt sammen, kanskje fordi jeg er en ungdom selv, og vet hvor berusende kjærligheten kan være...jeg vet ikke. Men poenget mitt: Boken var bra, spennende, morsom og fin, men jeg forstår godt at du synes hovedpersonen Nora er litt irriterende. Hun fremstår så uskyldig og sjenert og søt, men hey, det er og blir og har alltid vært en veldig mye brukt klisje når det kommer til hovedkarakterer. Jeg kjenner meg selvfølgelig igjen, men det var utrolig frustrerende når hun "aldri" helt visste hva hun følte/skulle/tenke. Jaja..

Åh, Perfekt kjemi er en av mine favorittbøker!!!! DEN er bra, den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa