Våren 1984 forelsker Amanda Collier og Dawson Cole seg hodestups, men de har ingen fremtid sammen. Dawson kommer fra en familie av kriminelle, og er langt fra fin nok for Amandas foreldre. Dawson har ikke noe annet å tilby Amanda enn sin kjærlighet, og han velger å gjøre det slutt med henne. Han ønsker ikke å stå i veien for en trygg og god fremtid. Livet blir ikke sånn som de hadde tenkt seg, og verken Amanda eller Dawson glemmer sitt livs store kjærlighet. Amanda gifter seg og får barn, mens Dawson lever for jobben sin på en oljeplattform. Etter tjuefem år møtes de to ungdomskjærestene igjen, i begravelsen til gamle Tuck. Tuck var som en far for Dawson da han vokste opp, og hos ham fant han og Amanda et fristed da de var unge. Tuck mistet sin kone tidlig, men har beholdt troen på kjærligheten. Han etterlater Dawson og Amanda et brev som gjør at de blir nødt til å stille seg et spørsmål: Kan kjærligheten forandre fortiden? Les mer om boken her.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788202382070
EAN 9788202382070
Historien er rørende og fin, og boka er veldig lettlest, men det blir fort veldig sukkersøtt og forutsigbart.
Jeg startet på den i 23tiden og måtte bare lese den ut- spennende og rørende skrevet selv om plottet er svært gjennkjennelig. Har jeg lest for mange bøker etter hvert? jeg synes det er langt mellom de orginale innfallsvinklenbe'
Boken handler om kjærlighet, ingen overraskelse det. Og denne kjærligheten møter tøff motstand. Ikke spesielt nytenkende eller originalt. Boken er søt, men dessverre litt for forutsigbar og endimensjonal. Det beste av meg er nok ikke Sparks mest originale historie. Det er flere andre av hans bøker jeg anbefaler mer enn denne. For full anmeldelse, se: edgeofaword: Det beste av meg
Alle ønsket å tro at endeløs kjærlighet var mulig. Som 18 åring hadde hun selv trodd det. Nå visste hun at kjærlighet var en sann røre, akkurat som livet selv. Den tok vendinger som folk verken forutse eller forstå, og etterlot seg et langt kjølevann av savn. Og nesten alltid førte dette savnet til hva om spørsmål som aldri lot seg besvare.
Saken er at verden ikke er lett for noen av oss. Det har den aldri vært, og det kommer den aldri til å bli.
Du ser alle andre steder enn i speilet for årsaken til problemer i livet ditt.
Men stol på meg når jeg sier at minner er pussige greier. Iblant er de virkelige, men andre ganger forandrer de seg til det vi vil at de skal være.
[...] Og hver eneste beslutning har konsekvenser. Du må lære deg å ta ansvar for de valgene du gjør.
Ei foreløpig liste over hva jeg har lest i 2012. Det er ikke så mye å skryte av foreløpig. Men lista vil bli oppdatert fortløpende.
Bøkene fra bokklubben til Lauren Conrad, pluss andre anbefalinger ♥